Wil je kennismaken met Framing?
Neem dan deel aan het webinar op 23 juni 2020

Aanmelden webinar Framing 23 juni 2020

In dit webinar gaan we in op ‘framing’ - een techniek waarmee beeldvorming kan worden beïnvloed. Wat is framing? Wat doe je als jouw organisatie of jouw project wordt geframed? Waarom is framing belangrijk? Hoe verhouden frames zich tot de werkelijkheid - of hoe behoren ze zich tot de werkelijkheid te verhouden?

Tijdens het webinar zal Hans de Bruijn aan de hand van zowel concepten en een groot aantal voorbeelden een introductie gegeven tot het fenomeen framing. Natuurlijk is er ook aandacht voor de rol van framing tijdens de Corona-crisis! 

Wil je na deze introductie meer weten over het onderwerp Framing schrijf je dan in voor de 1-daagse Masterclass Framing die op dinsdag 27 oktober 2020 zal plaatsvinden. Je ontvangt dan 10% korting op de cursusprijs van deze masterclass.

 

Persoonlijke gegevens

Velden met een * zijn verplicht

Ik blijf graag op de hoogte over Framing

Privacy verklaring: De persoonsgegevens die via dit formulier verkregen zijn, worden gebruikt voor cursussen van Erasmus Academie ten behoeve van de deelnemersadministratie en/of communicatie. Erasmus Academie gaat vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om, met inachtneming van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Voor meer informatie verwijzen wij je naar het privacy beleid van Erasmus Academie

Vertrouwelijke omgang met informatie: Voor de opzet van onze opleidingen is een sfeer van openheid en vertrouwen van groot belang. Je moet vrijelijk informatie kunnen uitwisselen zonder dat die buiten het bestek van de opleiding bekend wordt. Met jouw ondertekening van dit inschrijfformulier ga je daarom akkoord dat geen enkele informatie – welke niet via openbaar toegankelijke informatie verkregen had kunnen worden – op enigerlei wijze wordt bekend gemaakt aan personen, bedrijven/organisaties buiten de context van deze opleiding zonder de voorafgaande schriftelijke goedkeuring van de betrokkene(n) en Erasmus Academie.

Algemene voorwaarden: Met de ondertekening verklaar je bekend te zijn en akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Erasmus Academie. Een exemplaar van de Algemene Voorwaarden kan u op verzoek worden toegezonden.