We willen graag kennis met u delen

Steeds vaker wordt Erasmus Academie gevraagd voor advies op het terrein van opleidingstrajecten of het opzetten van onderwijsorganisaties. Zo waren wij nauw betrokken bij  het opbouwen van het trainings- en opleidingsaanbod voor medewerkers van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Een speciaal bureau Trainings- en Ontwikkelingsplatform TOP is nu verantwoordelijk voor de talentontwikkeling van de bijna 3000 medewerkers van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Onderwijs speelt nu een volwaardige rol in de strategie van de EUR en de R&O van de medewerkers.

Heel recent is het initiatief van de Rotterdam Summer School. Om haar internationale positie te versterken wilde de Erasmus Universiteit bestaande en nieuwe summer school activiteiten onderbrengen bij een centraal bureau dat vooral logistieke ondersteuning moet bieden. Ondertussen is het idee uitgegroeid tot een Rotterdam-breed initiatief waaraan het gehele hoger onderwijs van Rotterdam meedoet. Erasmus Academie is gevraagd als kwartiermaker van het initiatief en gaat ook onderdak bieden aan het bureau.

Het zijn twee voorbeelden van ingewikkelde onderwijstrajecten waarbij Erasmus Academie als consultant nauw is betrokken. Deze organisatie heeft 20 jaar ervaring in valorisatie-trajecten en het opzetten van gespecialiseerde opleidingen voor heel uiteenlopende doelgroepen. We kennen daarbij onze weg in complexe organisaties en staan bekend om de effectieve manier van werken en de hoge kwaliteit die we leveren. Kennis en ervaring die we graag ook met anderen willen delen.

Voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek over onze dienstverlening op het terrein van onderwijsconsultancy, kunt u contact opnemen met drs. Ad Hofstede, directeur Erasmus Academie, hofstede@remove-this.erasmusacademie.nl of 010-4082090.