Bereikbaarheid: openbaar vervoer en parkeren

Campus Erasmus School of Economics 2017

Erasmus Academie is gevestigd in het Expo- en Congrescentrum (Van der Goot Building) op Campus Woudestein van de Erasmus Universiteit Rotterdam, Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA Rotterdam. De campus is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer of met de auto.

Google Maps

Erasmus Academie in Google Maps.

OV

Met het openbaar vervoer is het Erasmus Expo- en Congrescentrum uitstekend bereikbaar. Vanaf Rotterdam Centraal Station of Station Alexander ben je in ongeveer 20 minuten bij de campus.

Vanaf station Rotterdam Centraal

  • Tram 7 richting Woudestein, uitstappen bij halte Erasmus Universiteit.

  • Tram 21 of 24 richting De Esch. Uitstappen bij halte Woudestein.
  • Metro richting Slinge. Overstappen op station Beurs richting Binnenhof, Nesselande of de Terp. Uitstappen op station Kralingse Zoom. Dit metrostation ligt op circa 10 minuten loopafstand van de campus.

Vanaf station Rotterdam Alexander

  • Metro richting Schiedam Centrum of De Akkers. Uitstappen op station Kralingse Zoom. Dit metrostation ligt op circa 10 minuten loopafstand van de campus.

Auto

Onze accommodatie is ook gemakkelijk bereikbaar per auto. Het congresgebouw ligt vlakbij de Van Brienenoordbrug. Vanaf afrit 25 bent u binnen enkele minuten bij het Expo- en Congrescentrum van de Erasmus Universiteit, campus Woudestein.

Parkeren en uitrijkaarten

De campus heeft eigen parkeergelegenheid, er geldt betaald parkeren. Organisatoren van een bijeenkomst kunnen uitrijkaarten (à € 5,00) bestellen bij Conference & Event Services. Individuele bezoekers of deelnemers krijgen een uitrijkaart (indien van toepassing) óf kunnen betalen bij een parkeerautomaat op het terrein. Voor het Erasmus Expo- en Congrescentrum kunt u gebruik maken van de Plaza parkeergarage (P1). Daarnaast kunt u ook gebruik maken van P2 (parkeergarage Mandeville building). Op de plattegrond van Woudestein campus vindt u de verschillende parkeerlocaties.

Plattegrond van de campus

Download hier een plattegrond van Campus Woudestein.

Plattegrond voor mindervaliden

De EUR heeft een speciale plattegrond voor mindervaliden. Hierop is duidelijk aangegeven welke routes en ingangen het best gebruikt kunnen worden.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen