Bereikbaarheid en parkeren

Het Erasmus Expo- en Congrescentrum (Van der Goot Building) ligt aan de Burgemeester Oudlaan 50 in Rotterdam-oost. Onze accommodatie is gemakkelijk bereikbaar per auto. Het congresgebouw ligt vlakbij de Van Brienenoordbrug. Vanaf afrit 25 bent u binnen enkele minuten bij het Expo- en Congrescentrum van de Erasmus Universiteit, campus Woudestein.

Parkeren en uitrijkaarten

De campus heeft eigen parkeergelegenheid, er geldt betaald parkeren. Organisatoren van een bijeenkomst kunnen uitrijkaarten (à € 5,00) bestellen bij Conference & Event Services. Individuele bezoekers of deelnemers krijgen een uitrijkaart (indien van toepassing) óf kunnen betalen bij een parkeerautomaat op het terrein. Voor het Erasmus Expo- en Congrescentrum kunt u gebruik maken van de Plaza parkeergarage (P1). Daarnaast kunt u ook gebruik maken van P2 (parkeergarage Mandeville building). Op de plattegrond van Woudestein campus vindt u de verschillende parkeerlocaties.

OV

Ook met het openbaar vervoer is het Erasmus Expo- en Congrescentrum uitstekend bereikbaar. Trams 7 en 21 zijn vanaf Rotterdam Centraal Station in ongeveer 20 minuten bij eindhalte Woudestein, vlakbij het Expo- en Congrescentrum.

Tram 21 stopt ook bij station Rotterdam-Blaak.
Metrostation Kralingse Zoom ligt op circa 10 minuten loopafstand van het Expo- en Congrescentrum.