Data Science & Predictive Machine Learning
Direct aan de slag met de meest actuele technieken

Cursus Data Science & Predictive Machine Learning

Datum(s)

Start maandag 13 januari 2020

Kosten

€ 2.725 (vrijgesteld van BTW)
Alumni van Erasmus Academie ontvangen 10% korting op de cursusprijs. Alumni van de EUR en RSM Executive Education ontvangen 5% korting op de cursusprijs.

Big Data is groot, complex en gevarieerd. Data alleen (of het nu Big of Small is) voegt geen waarde toe. Waarde wordt pas toegevoegd door analyse van deze data. De opleiding Data Science & Predictive Machine Learning maakt de deelnemers bekend met de laatste ontwikkelingen op het terrein van voorspellen, modelleren en data-analyse en leert hoe u waarde uit data haalt. U wordt uitgedaagd de theorie direct toe te passen in R. 

Resultaten

  • U bent op de hoogte van de meest gebruikte Data Science tools en technieken van dit moment (R, (Ridge) Regressie, Penalty en Support Vector Machine)
  • U leert werken met variabele selecties (de Lasso en het Elastic Net) en de resultaten interpreteren
  • U kunt deze voorspelmodellen in R toepassen, zelf waardevolle data analyses maken en de uitkomst interpreteren

Transformatie

Deze opleiding transformeert Data Science van een abstract begrip waar iedereen over praat, maar wat niemand volledig begrijpt naar een praktisch toepasbaar instrument. 

Sonny Liebeek

Datums

De opleiding vindt plaats op de volgende maandagen:

  • 13 januari 2020
  • 20 januari 2020
  • 27 januari 2020
  • 3 februari 2020

Doelgroep

Voor de beginnende Data Scientist met enige kennis van statistiek en statistische software maar ook voor professionals met affiniteit voor modellen en kwantitatieve data-analyses. U bent bijvoorbeeld projectmanager, Business Intelligence manager of consultant, data analist, onderzoeker, business analist, marketing (technology) manager, marketing (intelligence) manager of innovatie manager.

Voorkennis

Wij adviseren statistiek kennis op HBO niveau. 

Docent

Prof.dr. Patrick Groenen is Hoogleraar Statistiek aan de Erasmus School of Economics van Erasmus Universiteit Rotterdam. Het werk van Patrick Groenen focust zich op de ontwikkeling van nieuwe Data Science-methoden waaronder machine learning technieken, exploratieve data analyse, visualisatie en hun toepassingen. 

Zelf aan de slag

Met deze masterclass heb je een heel grondige basis om zelf met data science technieken aan de slag te gaan.

Olaf Dormans

Wilt u meer weten over de opleiding Data Science & Predictive Machine Learning?

Download de brochure

Andere opleidingen op het gebied van Data Science:

Opleiding Introductie tot Data Science & Machine Learning
De opleiding Introductie tot Data Science & Machine Learning behandelt machine learning methoden die gericht zijn op het doen van voorspellingen en ontdekken van relaties.
Meer weten
Masterclass Process Mining
De masterclass Process Mining biedt een snelle en eenvoudige methode om via data inzicht te krijgen in de knelpunten van bedrijfsprocessen.
Meer weten

Contact

Neem bij vragen over de opleiding contact op met Miranda Smit, Adviseur opleidingen

Datum(s)

Start maandag 13 januari 2020

Kosten

€ 2.725 (vrijgesteld van BTW)
Alumni van Erasmus Academie ontvangen 10% korting op de cursusprijs. Alumni van de EUR en RSM Executive Education ontvangen 5% korting op de cursusprijs.

BTW
Niet van toepassing
Startdatum
Startdatum
Startdatum wordt later bekendgemaakt
Tijdsduur
4 dagen
Aangeboden door
Erasmus Academie
Discipline
Informatica
Type
Cursus
Voertaal
Nederlands
Instructievorm
offline
Locatie
Novotel Brainpark, Rotterdam
Bekostiging
Privaatonderwijs

Aanmelden

Hieronder kunt u zich inschrijven:

Ik schrijf mij in voor Data Science en Predictive Machine Learning

Persoonlijke gegevens

Factuurgegevens

Factuur naar
Dit e-mailadres gebruiken we voor het versturen van uw digitale factuur.
 

Ondertekening

Velden met een * zijn verplicht

Privacy verklaring: De persoonsgegevens die via dit formulier verkregen zijn, worden gebruikt voor cursussen van Erasmus Academie ten behoeve van de deelnemersadministratie en/of communicatie. Erasmus Academie gaat vertrouwelijk met uw persoonsgegevens om, met inachtneming van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Voor meer informatie verwijzen wij u naar het privacy beleid van Erasmus Academie

Vertrouwelijke omgang met informatie: Voor de opzet van onze opleidingen is een sfeer van openheid en vertrouwen van groot belang. U moet vrijelijk informatie kunnen uitwisselen zonder dat die buiten het bestek van de opleiding bekend wordt. Met uw ondertekening van dit inschrijfformulier gaat u daarom akkoord dat geen enkele informatie – welke niet via openbaar toegankelijke informatie verkregen had kunnen worden – op enigerlei wijze wordt bekend gemaakt aan personen, bedrijven/organisaties buiten de context van deze opleiding zonder de voorafgaande schriftelijke goedkeuring van de betrokkene(n) en Erasmus Academie.

Algemene voorwaarden: Met de ondertekening verklaart u bekend te zijn en akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Erasmus Academie. Een exemplaar van de Algemene Voorwaarden kan u op verzoek worden toegezonden.