Data Science & Predictive Machine Learning
Direct aan de slag met de meest actuele technieken

Cursus Data Science & Predictive Machine Learning

Datum(s)

Begin 2020 zal deze opleiding opnieuw worden aangeboden. Wij kunnen u op informeren zodra de nieuwe data gepland zijn. U kunt hiervoor gebruik maken van Houd mij op de hoogte optie. 

Kosten

€ 2.595 (vrijgesteld van BTW)
Alumni van Erasmus Academie ontvangen 10% korting op de cursusprijs. Alumni van de EUR en RSM Executive Education ontvangen 5% korting op de cursusprijs.

Big Data is groot, complex en gevarieerd. Data alleen (of het nu Big of Small is) voegt geen waarde toe. Waarde wordt pas toegevoegd door analyse van deze data. De opleiding Data Science & Machine Learning maakt de deelnemers bekend met de laatste ontwikkelingen op het terrein van voorspellen, modelleren en data-analyse en leert hoe u waarde uit data haalt. U wordt uitgedaagd de theorie direct toe te passen in R. 

Resultaten

  • U bent op de hoogte van de meest gebruikte Data Science tools en technieken van dit moment (R, (Ridge) Regressie, Penalty en Support Vector Machine)
  • U leert werken met variabele selecties (de Lasso en het Elastic Net) en de resultaten interpreteren
  • U kunt deze voorspelmodellen in R toepassen, zelf waardevolle data analyses maken en de uitkomst interpreteren

"Er werden meerdere nieuwe technieken gepresenteerd voor modelpredictie"

"Ik kende ze allemaal niet dus vele lessons learned. Het heeft mij leren denken buiten de traditionele kaders van standaard fouten, betrouwbaarheidsintervallen e.d. eigenlijk teveel om op te noemen. De cursus biedt een goede basis voor het gebruik van R en Rstudio. Ik kan er nu zelf mee aan de slag." 

Doelgroep

Voor de beginnende Data Scientist met enige kennis van statistiek en statistische software maar ook voor professionals met affiniteit voor modellen en kwantitatieve data-analyses. U bent bijvoorbeeld Big Data projectmanager, Business Intelligence manager of consultant, data analist, business analist, datawarehouse analist, informatie architect, marketing (technology) manager, marketing (intelligence) manager of innovatie manager.

Docent

Prof.dr. Patrick Groenen is Hoogleraar Statistiek aan de Erasmus School of Economics van Erasmus Universiteit Rotterdam. Het werk van Patrick Groenen focust zich op de ontwikkeling van nieuwe Data Science-methoden waaronder machine learning technieken, exploratieve data analyse, visualisatie en hun toepassingen. 

"Deze masterclass was zeer waardevol"

"Ik heb mijn kennis vergroot over het gebruik van R, de theorie achter Regressie (verschillende soorten), interpretatie van modellen en de onderlinge verschillen in toepassingsgebied."
D. van Kampen - Bexter b.v, Delft

Wilt u meer weten over de opleiding Data Science & Predictive Machine Learning?

Download de brochure
Data Analyse
Opleiding Introductie tot Data Science & Machine Learning
De opleiding Introductie tot Data Science & Machine Learning behandelt machine learning methoden die gericht zijn op het doen van voorspellingen en ontdekken van relaties.
Meer weten
Masterclass Process Mining
De masterclass Process Mining biedt een snelle en eenvoudige methode om via data inzicht te krijgen in de knelpunten van bedrijfsprocessen.
Meer weten

Contact

Neem bij vragen over de opleiding contact op met Miranda Smit, Adviseur opleidingen

Datum(s)

Begin 2020 zal deze opleiding opnieuw worden aangeboden. Wij kunnen u op informeren zodra de nieuwe data gepland zijn. U kunt hiervoor gebruik maken van Houd mij op de hoogte optie. 

Kosten

€ 2.595 (vrijgesteld van BTW)
Alumni van Erasmus Academie ontvangen 10% korting op de cursusprijs. Alumni van de EUR en RSM Executive Education ontvangen 5% korting op de cursusprijs.

Startdatum
Startdatum
Geen specifieke startdatum
Tijdsduur
4 dagen
Aangeboden door
Erasmus Academie
Discipline
Informatica
Voertaal
Nederlands
Instructievorm
offline

Aanmelden

Aanmelden voor deze opleiding is weer mogelijk zodra de nieuwe opleiding voor het najaar gepland is. Ik kan u hiervan op de hoogte houden.