Data Science & Predictive Machine Learning
Direct aan de slag met de meest actuele technieken

Cursus Data Science & Predictive Machine Learning

Datum(s)

De planning is op dit moment nog niet bekend.

€ 2.725 (vrijgesteld van BTW)
Alumni van Erasmus Academie ontvangen 10% korting op de cursusprijs. Alumni van de EUR en RSM Executive Education ontvangen 5% korting op de cursusprijs.

Big Data is groot, complex en gevarieerd. Data alleen (of het nu Big of Small is) voegt geen waarde toe. Waarde wordt pas toegevoegd door analyse van deze data. De opleiding Data Science & Predictive Machine Learning maakt de deelnemers bekend met de laatste ontwikkelingen op het terrein van voorspellen, modelleren en data-analyse en leert hoe je waarde uit data haalt. Je wordt uitgedaagd de theorie direct toe te passen in R.

Resultaten

• Je bent op de hoogte van de meest gebruikte Data Science tools en technieken van dit moment (R, (Ridge) Regressie, Penalty en Support Vector Machine)
  • Je leert werken met variabele selecties (de Lasso en het Elastic Net) en de resultaten interpreteren
  • Je kunt deze voorspelmodellen in R toepassen, zelf waardevolle data analyses maken en de uitkomst interpreteren

Transformatie

Deze opleiding transformeert Data Science van een abstract begrip waar iedereen over praat, maar wat niemand volledig begrijpt naar een praktisch toepasbaar instrument.

Sonny Liebeek

Datums

Op dit moment is de planning nog niet bekend.

Doelgroep

Voor de beginnende Data Scientist met enige kennis van statistiek en statistische software maar ook voor professionals met affiniteit voor modellen en kwantitatieve data-analyses. Je bent bijvoorbeeld projectmanager, Business Intelligence manager of consultant, data analist, onderzoeker, business analist, marketing (technology) manager, marketing (intelligence) manager of innovatie manager.

Voorkennis

Wij adviseren statistiek kennis op HBO niveau.

Docent

Prof.dr. Patrick Groenen is Hoogleraar Statistiek aan de Erasmus School of Economics van Erasmus Universiteit Rotterdam. Het werk van Patrick Groenen focust zich op de ontwikkeling van nieuwe Data Science-methoden waaronder machine learning technieken, exploratieve data analyse, visualisatie en hun toepassingen.

Zelf aan de slag

Met deze masterclass heb je een heel grondige basis om zelf met data science technieken aan de slag te gaan.

Olaf Dormans

Wil je meer weten over de opleiding Data Science & Predictive Machine Learning?

Download de brochure

Andere opleidingen op het gebied van Data Science:

Opleiding Introductie tot Data Science & Machine Learning
De opleiding Introductie tot Data Science & Machine Learning behandelt machine learning methoden die gericht zijn op het doen van voorspellingen en ontdekken van relaties.
Masterclass Process Mining
De masterclass Process Mining biedt een snelle en eenvoudige methode om via data inzicht te krijgen in de knelpunten van bedrijfsprocessen.

Contact

Neem bij vragen over de opleiding contact op met Miranda Smit, Adviseur opleidingen

Nieuws rondom deze opleiding

Nu thuis de grondbeginselen van data science leren?

Algemeen

Zonder fysiek onderwijs op korte termijn de basis van data science leren? Er zijn verschillende online opties om toch alvast zelf aan de slag te gaan met data science.

Datum(s)

De planning is op dit moment nog niet bekend.

€ 2.725 (vrijgesteld van BTW)

BTW
Niet van toepassing
Geen specifieke startdatum
Tijdsduur
4 dagen
Aangeboden door
Erasmus Academie
Discipline
Economie
Cursus | Executive programma
Instructievorm
offline
Novotel Brainpark, Rotterdam
Bekostiging
Privaatonderwijs

Aanmelden

Zodra aanmelden mogelijk is, dan zal hier de link naar het inschrijfformulier beschikbaar zijn.