"I have a dream, ..."
Betover uw publiek met een toespraak die boeit

Cursus Leer de perfecte speech te schrijven

Datum(s)

30 mei 2018

€ 499,- (4 bijeenkomsten)

Alumni van Erasmus Academie ontvangen 10% korting op de cursusprijs.

BTW
Niet van toepassing

Exclusief voor Erasmus Academie

Hoe schrijf ik de perfecte speech? Is daar een formule voor? Wat zijn de geheimen van legendarische sprekers die je met hun verhaal diep in het hart raken? Moet je je speech helemaal uitschrijven? Hoe zorg je voor humor? Wat is de functie van beelden bij het speechen? Wat is de beste structuur voor je verhaal? Hoe persoonlijk moet het worden? Hoe begin je? Hoe verras je? Op deze vragen geeft de Masterclass Speechwriting een antwoord.

Waarom een online cursus Speechwriting?

• Elke week een online bijeenkomst, 4 weken lang
  • Persoonlijke feedback op uw schrijfopdrachten
  • Werken aan een eigen casus
  • Interactief
  • Ervaren schrijvers als tutors
  • Persoonlijke begeleiding

Studieprogramma

Week 1: Kernboodschap, context, doelgroep en onderwerp.
Week 2: Analyse van de verhaalopbouw en leer je verhaallijn te beschrijven.
Week 3: De kracht van verhalen: geef de ondersteuning van je betoog. Persoonlijke verhalen: jouw persoonlijke verhaal.
Week 4: Jouw perfecte speech.

Mieke Bouma

Leerdoelen

Na deze cursus ben je in staat voor jezelf of voor anderen een heldere en overtuigende speech te schrijven.

Competenties

• Communiceren en beïnvloeden: schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid
      • Overtuigingskracht
      • Presenteren

De voordelen van de online schrijfmethode

Belangrijk voordeel van onze online schrijfcursussen is dat u zowel uw eigen competenties verbetert en aan uw eigen project kunt werken. U heeft dus direct voordeel door de koppeling aan uw werkpraktijk. Hoe werken de online opleidingen verder?

• Aansprekende schrijvers/docenten,
      • Zelf uw tijd indelen waar u maar wilt,
      • Kleine groepen met veel individuele aandacht (feedback),
      • De mogelijkheid om aan uw eigen project te werken en dus de koppeling met uw werkpraktijk,
      • En: elke week twee schrijfopdrachten met persoonlijke feedback van uw tutor!

Inloggegevens

Na inschrijving ontvangt u van Editio een factuur. Na betaling van de factuur ontvangt u een dag voordat de cursus van start gaat uw inloggegevens. Daarmee kunt u op de dag dat de cursus begint inloggen.

Online leerplatform

Met behulp van uw inloggegevens krijgt u toegang tot het interactieve platform waar alle informatie en uitleg van de cursus te vinden is, waar berichten kunnen worden verzonden naar tutors en medecursisten en waar gereageerd kan worden op de gemaakte opdrachten van medecursisten.

Opzet en duur van de opleiding

De cursusweken lopen van woensdag tot en met dinsdagavond. Er zijn elke week twee opdrachten. U kunt hieraan werken waar u ook bent en wanneer het u schikt. U kunt uw gemaakte opdrachten uploaden op het platform, hier is het zichtbaar voor tutor en medecursisten. Hier krijgt u feedback van de tutor en kunt u reageren op het werk van uw medecursisten. Het is wel van belang dat u zich aan het weekritme houdt, zodat iedereen in de lesgroep in hetzelfde onderdeel van de cursus zit.

Werklast

De gemiddelde werklast van de cursussen ligt rond de vier uur per week.

Groepsgrootte

Lesgroepen zijn nooit groter dan tien deelnemers. U heeft dus intensief contact met medecursisten en met uw tutor.

Onderwijsmodel

De online schrijfcursussen van Editio zijn gebaseerd op het model van het Creative Writing Program van de Universiteit van Oxford.

• Uitleg: U leert alles over het schrijfproces.
      • Lezen: Door het werk van anderen te analyseren wordt uzelf ook een betere schrijver.
      • Schrijven: Schrijven leert u door het te doen. U gaat aan de slag met inspirerende schrijfopdrachten.
      • Feedback: U ontvangt feedback op uw schrijfopdrachten van de tutor en van uw medecursisten.

Editio Demo

Contact

Voor vragen en opmerkingen kunt u Editio telefonisch bereiken op 020 - 620 80 56 of per e-mail contact@editio.nl.

Factsheet

Datum(s)

30 mei 2018

€ 499,- (4 bijeenkomsten)

Alumni van Erasmus Academie ontvangen 10% korting op de cursusprijs.

BTW
      Niet van toepassing
      Tijdsduur
      4 weken
      Aangeboden door
      Erasmus Academie
      Discipline
      Taal en cultuur
      Instructievorm

Schrijf u direct in via de editio website.

U ontvangt kort na inschrijving van Editio een e-mail met uw factuur. U kunt deze factuur online betalen of voldoen via een bankoverschrijving. Daags voor aanvang van de cursus ontvangt u uw inloggegevens.

• Kijk in uw inbox (of eventueel in uw spambox) voor bevestiging van uw inschrijving en de factuur.
      • Zorg ervoor dat u op tijd, voor aanvang van de opleiding betaalt.
      • Na betaling ontvangt u een dag voor de Masterclass begint uw inloggegevens en heeft u op de startdatum toegang tot uw online opleiding.

Voor vragen kunt u Editio telefonisch bereiken op 020 – 620 80 56