Focus op vitaliteit
Met vitaliteitsmanagement de juiste balans vinden tussen werkplezier, prestaties en privéleven

Cursus Met vitaliteitsmanagement regel je de juiste balans

Datum(s)

Maandag 17 juni 2019 van 09.30 - 16.30 uur

Kosten

€295,- (incl. koffie, thee en lunch. Vrijgesteld van BTW)

Inschrijfdeadline

Maximaal aantal deelnemers: 22

In deze workshop staat vitaliteit centraal; die van u en/of uw collega's.  Uitermate relevant in deze tijd van burn-outs en verschuivende pensioendata. U gaat aan de slag met vitaliteitsvraagstukken en komt tot een concreet, toegepast plan van aanpak om zelf de regie te pakken over uw vitaliteit en/of die van uw medewerkers.

Vitaliteitsmanagement is van groot belang. Voor u als individu, maar ook voor organisaties. Want wie lekker in zijn vel zit en met plezier aan het werk gaat, is niet alleen gezonder, maar presteert ook beter. Zeker met het oog op het enorme aantal burn-outs en met het steeds verder opschuiven van de pensioenleeftijd, zou daarom iedere organisatie een vitaliteitsplan moeten maken.

Tijdens deze workshop gaat u aan de slag met het begrip vitaliteit en hoe je het kunt beïnvloeden? Wat zijn de relaties met burn-out, bevlogenheid en prestatie? Hoe realiseert u een gezonde werk-privé balans? Hoe zorgt u er voor dat u vitaal blijft? En, hoe houdt u uw werkplezier vast tot aan uw pensioen en zorgt u ervoor dat u niet tussentijds opgebrand raakt?  

Na de benodigde theoretische inzichten, gaat u in deze interactieve workshop vooral ook zelf aan de slag met eigen vitaliteitsvraagstukken. Wat ligt er in uw beïnvloedingssfeer om te veranderen? Wat zijn quick wins die niet te veel moeite kosten maar wel winst opleveren in termen van gezondheid en prestaties. Dat zijn thema’s waar we mee aan de slag gaan.

U zult inzien en ervaren dat de regie pakken over uw eigen vitaliteit inhoudt dat u keuzes moet maken en prioriteiten moet stellen in zowel uw werk- als uw privé-leven. Vanuit de inzichten over uw eigen vitaliteit kan desgewenst ook de vertaalslag gemaakt worden naar uw rol als werkgever of leidinggevende.

Wat leert u tijdens deze workshop?

De Summer Lab workshops bestaan uit een combinatie van theorie en praktijk. U gaat ook zelf aan de slag met praktijkvoorbeelden gerelateerd aan het thema van de workshop. 

Na het volgen van deze workshop:

  • Beschikt u over nieuwe wetenschappelijke kennis over vitaliteitsmanagement
  • Heeft u een concreet, toegepast plan van aanpak om zelf de regie te pakken over uw vitaliteit.

Voor wie?

Deze workshop richt zich op werkende professionals die met plezier naar hun werk willen (blijven) gaan, goed willen presteren en op zoek zijn naar een juiste balans tussen werk en privé.

De workshop is zowel geschikt voor werknemers als werkgevers.

En verder voor iedereen die belang hecht aan een vitaal leven.

Locatie

De workshop vindt plaats op campus Woudestein van de Erasmus Universiteit Rotterdam. 

De Erasmus Universiteit is goed bereikbaar via het OV.

Docent

Daantje Derks is universitair hoofddocent Arbeid & Organisatie Psychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ze studeerde Sociale Psychologie aan de Katholieke Universiteit Nijmegen (tegenwoordig Radboud Universiteit). In september 2007 is ze gepromoveerd op het uiten van emoties via internet. Haar huidige onderzoeksthema’s richten zich op de psychologische effecten van digitale media en werk. Eén voorbeeld is de impact van intensief smartphone gebruik op werkprestatie en het welzijn van werknemers. 

Complete aanbod Summer Lab

Bekijk nu het volledige aanbod aan workshops, colleges en kinderacademie

Totaalaanbod Summer Lab

Datum(s)

Maandag 17 juni 2019 van 09.30 - 16.30 uur

Kosten

€295,- (incl. koffie, thee en lunch. Vrijgesteld van BTW)

Startdatum
Inschrijfdeadline

Maximaal aantal deelnemers: 22

Tijdsduur
1 dag
Aangeboden door
Erasmus Academie
Discipline
Psychologie
Voertaal
Nederlands
Instructievorm
offline

Aanmelden

Vult u de velden met een * zeker in, deze zijn verplicht.

Uw gegevens

Gewenste aanhef

Inschrijving Summer Lab

Ik schrijf mij in voor één of meer van de onderstaande programma's (u kunt meerdere mogelijkheden aanvinken). 

Aanbod Summer Lab

Factuur

Wordt de factuur door een andere partij (dan uzelf of uw partner) betaald? Vink dan dit vakje aan.

Heeft u nog opmerkingen? Plaats deze dan in het tekstveld hierboven.

Voorwaarden en ondertekening


Ik ga akkoord met de privacyverklaring en de algemene voorwaarden en schrijf mij in voor een workshop / meerdere workshops van het Summer Lab. Kosten €295,- per workshop. Bij de kosten zijn lunches, koffie/thee en cursusmateriaal inbegrepen. Alle bedragen zijn vrijgesteld van btw.

* De inschrijf- en betalingsvoorwaarden van Erasmus Academie vindt u op de website (opent u deze link a.u.b. in een nieuw venster).


Nieuwsbrief Erasmus Academie


Privacy verklaring: De persoonsgegevens die via dit formulier verkregen zijn, worden gebruikt voor cursussen van Erasmus Academie ten behoeve van de deelnemersadministratie en/of communicatie. Erasmus Academie gaat vertrouwelijk met uw persoonsgegevens om, met inachtneming van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Voor meer informatie verwijzen wij u naar het privacy beleid van Erasmus Academie

Vertrouwelijke omgang met informatie: Voor de opzet van onze opleidingen is een sfeer van openheid en vertrouwen van groot belang. U moet vrijelijk informatie kunnen uitwisselen zonder dat die buiten het bestek van de opleiding bekend wordt. Met uw ondertekening van dit inschrijfformulier gaat u daarom akkoord dat geen enkele informatie – welke niet via openbaar toegankelijke informatie verkregen had kunnen worden – op enigerlei wijze wordt bekend gemaakt aan personen, bedrijven/organisaties buiten de context van deze opleiding zonder de voorafgaande schriftelijke goedkeuring van de betrokkene(n) en Erasmus Academie.

Algemene voorwaarden: Met de ondertekening verklaart u bekend te zijn en akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Erasmus Academie. Een exemplaar van de Algemene Voorwaarden kan u op verzoek worden toegezonden.