Hoe zorg je voor een gezonde balans in activiteiten en rust?
Leer hoe het brein werkt en welke processen een rol spelen bij stress, vermoeidheid en taakbetrokkenheid

Cursus Online Masterclass Gedreven en gezond werken

Datum(s)

Datum: maart 2021 16.00-17.30 uur.  De exacte dag volgt z.s.m.

Kosten: EUR 75 (vrijgesteld van BTW).

Toffe projecten, interessante uitdagingen en “gewone” werkzaamheden. Zowel in je werk als privéleven kun je allerlei beslissingen nemen over wat je wel, of juist niet wil gaan doen. Motivatie, haalbaarheid en ruimte spelen een grote rol in de (on)mogelijkheden, de beslissing die je neemt en uiteindelijk het bewaken van een gezonde balans in activiteiten en rust. Maar wanneer slaat de balans om? De online masterclass Gedreven en gezond werken biedt inzichten waarom de balans soms wordt verstoord en hoe je 'm kunt herstellen.

Programma

Tijdens het webinar ‘Gedreven én gezond werken’ krijg je antwoord op de volgende vragen:

• Welke keuzes die we wel, of juist niet maken, vergroten het risico op verstoring van de balans?
  • En waarom?
  • Gebeurt dit allemaal bewust, of spelen ook onbewuste factoren een rol?
  • En hoe kunnen we met meer kennis over de mechanismen in ons brein goede keuzes maken voor onszelf, en anderen beter ondersteunen?

Je krijgt tijdens dit webinar inzicht in de breinsystemen rondom inspanning en beloning. Je leert wat mensen, al dan niet bewust, doen om die systemen te overrulen, en welke gevolgen dit heeft.
Na het volgen van dit webinar heb je dan ook een vergroot inzicht in de werking van het brein, en de cognitieve processen die een rol spelen bij de totstandkoming van stress, vermoeidheid en taakbetrokkenheid. Daarnaast ben je in staat de eigen balans beter te bewaken en ook anderen hierbij te ondersteunen.

maart 2021 16.00-17.30 uur. De exacte dag volgt z.s.m.

Deze online Masterclass organiseert Erasmus Academie in samenwerking met:

Docent

Prof. dr. Dimitri van der Linden is als full professor werkzaam aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Binnen de Erasmus School of Social and Behavioural Sciences werkt hij als onderzoeker en docent, met als expertisegebied Werk- en Organisatiepsychologie. In zijn onderzoek richt hij zich onder anderen op Cognitie en Motivatie in Stress en Bevlogenheid.

Neem bij vragen contact op met Miranda Smit, adviseur opleidingen

Datum(s)

Datum: maart 2021 16.00-17.30 uur.  De exacte dag volgt z.s.m.

Kosten: EUR 75 (vrijgesteld van BTW).

BTW
Niet van toepassing
Tijdsduur
2 uren
Aangeboden door
Erasmus Academie
Discipline
Masterclass | Executive programma
Instructievorm
Bekostiging
Privaatonderwijs

Je kunt je aanmelden voor de online masterclass zodra de datum bekend is.