Gedrag & Maatschappij
Cursussen op het gebied van o.a. Psychologie, Sociologie, Politicologie

Cursussen Gedrag & Maatschappij

Erasmus Academie biedt verschillende verdiepende cursussen in het kennisgebied Gedrag & Maatschappij. Gedrag & Maatschappij omvat de disciplines Psychologie, Sociologie, Antropologie, Bestuurskunde, Politicologie, en Pedagogie. De cursussen zijn voor iedereen toegankelijk, je hebt behalve zin in leren en nieuwsgierigheid verder geen vooropleiding nodig. Al onze verdiepende cursussen zijn op academisch Ba-niveau. 

Kies de cursus Gedrag & Maatschappij die bij je past

Klimaat en transitie: onderzoek en activisme voor een duurzame toekomst

Verdiep je in duurzaamheidstransities en bedenk een eigen transitieplan

Naar de cursus

Cursusagenda Gedrag & Maatschappij

November 2020

  
06/11/2020Klimaat en Transitie: onderzoek en activisme voor een duurzame toekomst (NIEUW)prof. dr. Derk Loorbach, mr. drs. Marjan Minnesma, mr. Geert Kloppenburg, Sarah Rach MSc, Hanneke van Ormondt MSc, dr. Aniek Hebinck

Ervaringen van onze cursisten:

George Will
“Bezig met twee digitale cursussen die prima verzorgd zijn. Niet aarzelen om mee te doen. Technisch is deze aanpak geen enkel probleem. Een verademing om op deze manier toch stof tot nadenken te krijgen.”

Anita Zuidinga 
“Een digitaal college is een mooie vervanging van het fysieke college. Prima en duidelijk!”

Pieter Hagendijk
“In de afgelopen jaren heb ik met veel plezier diverse cursussen van de HOVO Rotterdam-Dordrecht gevolgd. Deze vorm van Hoger onderwijs is voor mij leerzaam en boeiend. Muziek, filosofie, theologie, er is een ruim en divers aanbod van korter en langer lopende cursussen.

Pauline Bouma 
“De videopresentaties doen wat ze moeten doen. Het bevalt mij goed!”

André Bruijn
“HOVO vind ik onmisbaar in het academische landschap. Het is geweldig als je een instituut hebt dat als het ware een 'tussenpositie' heeft om in contact te komen met academische onderwijs. Zonder HOVO ontstaat er toch een drempel om je in te schrijven voor dergelijk onderwijs. Het is helder en divers wat zij bieden. Je hoeft zo niet te verdwalen in een regulier onderwijsaanbod waarin je de weg niet (goed) weet!”

René Hendrickx
“Voor verdere geestelijke groei onontbeerlijk.”

Nieuwsbrief Cursussen

Met deze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws over onze cursussen

Meld je nu aan

Volg ons op LinkedIn

Direct op de hoogte over extra cursussen en programma updates? Je vindt het op onze LinkedIn

Volg ons op LinkedIn