Data- en informatie management
Ontwikkel een heldere visie op informatisering en big data

Kies de informatie management opleiding die bij u past

Current facets (Pre-Master)

Erasmus Academie biedt verschillende informatie gerichte opleidingen, van informatie management en AVG tot big data en data visualisatie. Kenmerkend is de meer mensgerichte benadering. Deze opledingen zijn ook zeer geschikt als incompany variant

6 resultaten

Data Analyse - Grip krijgen op Big Data

Ontdek hoe u via verschillende data analyse methodes grip krijgt op big data. U voert zelf analyses uit en leert hoe u betere voorspellingen kunt doen en patronen in uw data kunt ontdekken. 

Data Science & Machine Learning

De opleiding Data Science & Machine Learning maakt de deelnemers bekend met de laatste ontwikkelingen op het terrein van voorspellen, modelleren en data-analyse.

Informatie- en Documentmanagement

Tijdens de opleiding Informatie- en documentmanagement (IDM) leert u een visie te ontwikkelen op informatievoorziening en het verwerken van databestanden. 

Informatiemanagement

Leer succesvol bij te dragen en leiding te geven aan het uitdagende traject van informatie­management binnen organisaties en leg daarmee de basis voor een succesvolle, innovatieve toepassing van ICT. 

Privacy, Data Governance en de AVG

De AVG brengt juridische, organisatorische en governance gerelateerde veranderingen met zich mee. In deze masterclass ontdekt u hoe u hier als organisatie mee om kunt gaan.

Process Mining

Process mining is een snelle en eenvoudige methode om aan de hand van data inzicht te krijgen in de knelpunten van bedrijfsprocessen. Ontdek wat process mining is en voer zelf analyses uit in Disco.

Erkend Cedeo opleidingsinstituut

Cedeo-erkend

Erasmus Academie is sinds 2011 Cedeo-gecertificeerd voor zowel haar open als incompany opleidingen. CedeoOpent externOpent extern is een onafhankelijk instituut dat onderzoekt hoe opleidingsinstanties gewaardeerd worden door klanten. De Cedeo-erkenning geeft aan dat tenminste 90-100% van de klanten tevreden tot zeer tevreden is over de kwaliteit van de opleidingen en trainingen van Erasmus Academie en dat maar liefst 100% tevreden tot zeer tevreden is over de organisatie.

CrKBO-erkend

Erasmus Academie is een CRKBO Geregistreerde instelling. In het CRKBO worden alleen die onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten voor Kort Beroepsonderwijs.

Logo van A tot Z

Opleidingen A-Z

Van AR-Updates en Ketenregie, tot Werken met Waarden

Kies hier uw opleiding