Dit zeggen zakelijke partners over onze incompany opleidingen

100% van onze incompany partners zegt tevreden tot zeer tevreden te zijn

Erasmus Academie is sinds 2011 Cedeo-gecertificeerd voor incompany en maatwerk bedrijfsopleidingen. Cedeo is een onafhankelijk instituut dat onderzoekt hoe opleidingsinstanties gewaardeerd worden door klanten. De Cedeo-erkenning geeft aan dat 100% van de klanten tevreden tot zeer tevreden is over de kwaliteit van de opleidingen en trainingen van Erasmus Academie.

Het opleidingsprogramma

Alle referenten die meewerkten aan het onderzoek zijn tevreden tot zeer tevreden over ons opleidingsprogramma. De referenten geven aan dat zij voldoende invloed hebben op de samenstelling van het programma en zijn tevreden over de afstemming van het programma op de wensen van de organisatie.

Uit het meest recente Cedeo-onderzoeksrapport:

“We krijgen een overzicht met onderwerpen en daarna vindt er altijd overleg plaats om af te stemmen wat het meest relevant is voor onze advocaten. De cursus staat ook open voor advocaten van andere kantoren, maar het programma wordt echt op onze wensen toegespitst.”

 De docenten

Uit het rapport blijkt dat men enthousiast is over de docenten van Erasmus Academie. Zo zegt één van de referenten over de docent:

“Het is een deskundige spreker die op een verhelderende wijze ok zijn praktijkkennis in het verhaal betrekt. Hij past perfect bij onze organisatie en speelt een belangrijke rol bij onze keuze voor Erasmus Academie."

 De uitvoering en organisatie

Ook over de uitvoering van de opleidingen zijn de referenten goed te spreken, net zoals de organisatie en administratie:

“Alle afspraken die tijdens het voortraject en in het opleidingsprogramma waren gemaakt, werden nagekomen en de trainingen waren steeds goed afgestemd op de organisatie van de referent.”

“Volgens de referenten is het instituut altijd goed bereikbaar, flexibel en betrouwbaar in het maken van afspraken en over het algemeen zeer stipt en correct wat betreft het toesturen van informatie.”

 De algemene tevredenheid

Alle referenten zijn zeer positief over de maatwerkopleidingen en de samenwerking als geheel. Ook de prijs-kwaliteitverhouding wordt als gunstig ervaren.  De referenten geven aan in de toekomst opnieuw gebruik te willen maken van de diensten van Erasmus Academie en zouden de opleidingen desgevraagd zeker aanbevelen bij anderen. Enkele opmerkingen van de referenten:

“De trainingen zijn uitstekend georganiseerd en worden inhoudelijk ook goed voorbereid. Ik vind het heel prettig dat er daarbij ook veel ruimte voor het stellen van vragen wordt gelaten.”

“We zijn heel enthousiast over onze vaste docent. Hij is nu al een keer of vier bij ons op kantoor geweest, dus dat zegt ook wel iets. Het is een uitstekende docent en iedereen is het daarover eens. Ook de onderwerpen die hij aansnijdt zijn buitengewoon interessant.”

Bekijk hier het volledige en meest recente Cedeo-rapport:

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen