Erasmus Academie stopt met aanbieden van opleidingen

Erasmus Academie stopt per 1 januari 2023

Helaas moeten wij mededelen dat Erasmus Academie bv stopt per 1 januari 2023. Vanaf die datum worden geen nieuwe opleidingen meer aangeboden door Erasmus Academie. Bestaande opleidingen die lopen of die dit najaar nog starten, gaan gewoon door.

De Covid-pandemie heeft Erasmus Academie hard geraakt. Het instituut voor Leven Lang Ontwikkelen lijdt sinds 2020 forse verliezen en de vooruitzichten blijven slecht. Hierdoor heeft de Directeur van de Holding na overleg met de directie en de commissarissen van Erasmus Academie besloten de activiteiten per 1 januari 2023 te stoppen.

Wat betekent dit voor onze deelnemers die zich hebben ingeschreven?

• De opleidingen die nog lopen worden afgerond;
  • Opleidingen die dit najaar nog starten en voldoende deelnemers hebben gaan gewoon door;
  • De opleidingen die doorlopen in 2023 worden volgens afspraak afgerond.

We doen ons uiterste best om bestaande opleidingen bij partnerorganisaties binnen de Erasmus Universiteit of daarbuiten onder te brengen. Zodra hier meer over bekend is zullen we jullie hierover informeren per opleiding.

Veelgestelde vragen

Opleidingen die dit najaar nog starten en voldoende deelnemers hebben gaan gewoon volgens planning door. Je ontvangt daarover voor de start van de opleiding ook gewoon bericht van ons per e-mail.

Voor eventuele vragen over de opleiding kun je contact opnemen met de coördinator van de opleiding. De contactgegevens van de coördinator kun je vinden op de opleidingspagina op de website van Erasmus Academie.

Opleidingen die dit najaar nog starten zullen worden afgerond zoals afgesproken.

Het is enkel nog mogelijk om voor de opleiding Framing en Verandermanagement het STAP-budget aan te vragen vanaf 1 november via het STAP-portaal.

Erasmus Academie is niet failliet en alle onderwijsverplichtingen die wij in 2022 zijn aangegaan, worden ook volgens afspraak uitgevoerd, ook die over het jaar heenlopen. Deelnemers die betaald hebben en willen cancelen, ontvangen gewoon hun geld terug zoals staat omschreven in de Algemene Voorwaarden van EA.

Iedereen die een opleiding volgt krijgt na het succesvol afronden een certificaat uitgereikt van de Erasmus Academie B.V. Dat behoudt ook na 1 januari 2023 zijn geldigheid.

Jazeker, het certificaat is een bewijs dat je (met goed gevolg) hebt deelgenomen aan een opleiding die door Erasmus Academie is verzorgd en dat blijft gewoon geldig.

Zodra er meer informatie bekend is of wij bestaande opleidingen bij partnerorganisaties binnen de Erasmus Universiteit of daarbuiten onder brengen zullen wij dit communiceren met de deelnemers die zich hebben ingeschreven voor een opleiding.

Heb je een vraag over de beëindiging van Erasmus Academie?

Gebruik voor je vraag het formulier hieronder. Wij streven ernaar om binnen twee werkdagen je vraag te beantwoorden.

Zijn de verplichte velden (met een *) ingevuld?
Jouw gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld.

Privacy verklaring: De persoonsgegevens die via dit formulier verkregen zijn, worden gebruikt voor cursussen van Erasmus Academie ten behoeve van de deelnemersadministratie en/of communicatie. Erasmus Academie gaat vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om, met inachtneming van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Voor meer informatie verwijzen wij je naar het privacy beleid van Erasmus Academie

Vergelijk @count opleiding

• @title