Congres/Symposium

Einddatum

dinsdag, 22 mei 2018, 18:00

Locatie
Universiteit Leiden, Campus the Hague, Wijnhaven, Turfmarkt 99, 2511 DP Den Haag
Online community
Online Media in Higher Education

Online en offline communicatie zijn niet langer gescheiden werelden. Om op een persoonlijke, betrokken en consistente manier contact te onderhouden met gebruikers op alle digitale platformen moet we begrijpen hoe de gemeenschap deze middelen gebruikt in het dagelijks leven, online en offline.

Onderwerpen zoals augmented en virtual reality, social gaming, het gebruik van digitale data en de introductie van kunstmatig intelligente chatbots zijn maar een paar van de mogelijkheden in het digitaliserende werkveld.

We onderzoeken online media, daarbij inbegrepen sociale media, vanuit het perspectief van diegenen die deze digitale hulpmiddelen gebruiken binnen het educatieve werkveld. Hoe verbinden we de aanwezige en nieuwe technologie met de behoeften en verwachtingen van onze studenten (de huidige en de potentiƫle studenten) en onderzoekers van over de hele wereld? Experts uit het bedrijfsleven delen hun bevindingen over hoe ze omgaan met hun klanten en we horen het laatste nieuws over welke trends we in de gaten moeten houden.

OMHE 2018 hoopt communicatie professionals binnen het hoger onderwijs te verbinden en te verrijken door ze te onderwijzen over de meest effectieve manier van online communicatie en ze bij te praten over de offline resultaten van deze innovaties.

Over OMHE

De OMHE (Online Media Higher Education) conferenties worden georganiseerd door de: Universiteit Leiden, TU Delft en de Erasmus University Rotterdam. OMHE is bedoeld voor marketing- en communicatieprofessionals, professionals in de communicatie en studentenzaken en iedere medewerker in het hoger onderwijs die dagelijks gebruik maakt van online (social) media voor de universiteit waarvoor hij of zij werkt.

Over de Leiden-Delft-Erasmus samenwerking