Juridisch

Wij bieden een breed scala aan juridische incompany opleidingen. Bijvoorbeeld een actualiteitencursus procesrecht na KEI waarin de belangrijkste wijzigingen in het nieuwe procesrecht behandeld worden. Ook voor andere gespecialiseerde juridische incompany-opleidingen kunt u bij Erasmus Academie terecht. Dat kan bijvoorbeeld gaan om actualiteiten op het gebied van arbeidsrecht, burgerlijk- en ondernemingsrecht, staats- en bestuursrecht, strafrecht en verzekeringsrecht. Opleidingen die tot stand komen in nauwe samenwerking met docenten van Erasmus School of Law en ervaren praktijkdocenten. 

De samenwerking met de rechtenfaculteit verzekert u ervan dat u toegang krijgt tot onze hoogleraren die u en uw collega’s bijpraten over de actuele veranderingen binnen de rechtspraak en wetgeving. Op die manier haalt u snel en effectief intensieve verdieping en specialisatie op relevante rechtsgebieden in huis. Erasmus Academie is een erkend opleidingsinstituut door de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om via een incompany opleiding ook praktijkvaardigheden te verbeteren. Bijvoorbeeld op het terrein van het gebruik van statistiek, big data, ondernemerschap en het versterken van (persoonlijk) leiderschap. Ook hierbij maken wij gebruik van docenten van de Erasmus Universiteit en indien nodig experts uit de praktijk.

Voorbeelden juridische incompany opleidingen

  • een actualiteiten cursus over het procesrecht na KEI
  • een maarwerktraject over de boeteprocedure
  • een actualiteitencursus arbeidsrecht
  • een specialisatiecursus over de AWB in relatie tot bijv. de gemeentewet
  • een cursus actualiteiten bouwrecht
  • een cursus actualiteiten aansprakelijkheidsrecht
  • een cursus algemeen verbintenissenrecht
  • een cursus materieel strafrecht
  • een specialisatiecursus over de contractuele eigenschappen van het vervoersrecht
  • een specialisatiecursus visserijrecht

Geïnspireerd? Geïnteresseerd? Nog vragen? Neem geheel vrijblijvend contact op met Andreas Markus, opleidingsmanager zakelijke markt, t. 010-408 1819 of mail naar markus@remove-this.erasmusacademie.nl.

Naam *
Organisatie *
Hoe wilt u dat wij contact opnemen?
E-mail *
Telefoon *
Wat is uw vraag? *

Blijf de concurrentie een stap voor

 Merkt u ook dat de concurrentie binnen de advocatuur snel verandert? Dat er steeds meer concurrentie is door nieuwe toetreders op de markt. Dat de klantentrouw afneemt. Dat uw clientèle een bredere adviseur verwacht dan uitsluitend een juridisch specialist. Dat uw cliënten een ondernemende advocaat verwachten, met kennis van hun business. Een advocaat met een overtuigend en begrijpelijk verhaal. Een kantoor dat in aanpak en in communicatie blijk geeft de vraag van zijn cliënten te begrijpen?

 Volg de online Masterclass Corporate Storytelling