Talent management

Erasmus Academie heeft zelf een bijzondere expertise opgebouwd op het gebied van talent management. In opdracht van de Erasmus Universiteit Rotterdam heeft Erasmus Academie TOP opgezet, het Trainings- en Ontwikkelings Platform van de Erasmus Universiteit (www.eur.nl/top). Vanuit dit bureau worden trainingen ontwikkeld en opgezet voor alle medewerkers van de universiteit. Het betreffen zowel vaardigheidstrainingen (competenties) als leiderschapstrajecten voor alle geledingen en functie van de EUR.

Daarnaast is Erasmus Academie via TOP bijvoorbeeld nauw betrokken bij het invullen van het Rotterdam Talent 4 Erasmus-trainee programma (RT4E). Dit initiatief stelt 15 alumni van de EUR in staat om werkervaring op te doen gedurende een tweejarig programma met een uitgebreid (persoonlijk) ontwikkellingstraject en opleidingsmodules.

Nieuw is de opdracht om de Erasmus Summer University vorm te gaan geven. Het fenomeen 'zomeruniversiteit' is natuurlijk bekend vanuit de VS, maar ook in Europa en Nederland wint de 'summer university' aan populariteit. De Erasmus Universiteit Rotterdam wil nu alle bestaande activiteiten bundelen onder één noemer en ook nieuwe 'summer courses' ontwikkelen. De zomer universiteit trekt zowel studenten uit binnen en buitenland als professionals.

Neem vrijblijvend contact op

Geïnspireerd? Geïnteresseerd? Nog vragen? Neem geheel vrijblijvend contact op met Andreas Markus, opleidingsmanager zakelijke markt, t. 010-408 1819 of mail naar markus@erasmusacademie.nl.

Naam *
Organisatie *
Hoe wilt u dat wij contact opnemen?
E-mail *
Telefoon *
Wat is uw vraag? *