Voorbeelden incompany juridisch

Incompany Arbeidsrecht

Een middelgroot advocatenkantoor vroeg voor een gemengde groep advocaten van hun kantoor een actualiteitencursus Arbeidsrecht. In drie uur werden de advocaten op topniveau bijgepraat met de meeste actuele jurisprudentie.

Incompany Bestuursrecht (Algemene wet bestuursrecht)

Voor een middelgrootte gemeente heeft Erasmus Academie voor de juristen een maatwerktraject in het kader van de veranderingen in de Algemene wet bestuursrecht georganiseerd. In het traject van 4 uur werden twee groepen juristen getraind. 

Incompany civiel procesrecht (procesrecht na KEI)

Voor een middelgroot advocatenkantoor organiseerde Erasmus Academie voor alle (17) aangesloten advocaten met een gemengde praktijk in het ondernemings- en arbeidsrecht een 3 uur durende cursus procesrecht na KEI. De volgende onderwerpen passeerden de revue:

  • De indeling van de wetgeving met (dubbel gefaseerde) inwerkingtreding en overgangsrecht; 
  • De (gedeeltelijke) harmonisatie van de huidige dagvaardings- en verzoekschriftprocedure met een digitaal dossier en digitale procesinleiding; 
  • Voor wie is digitaal procederen (niet) verplicht? 
  • Wat zijn de eisen aan de procesinleiding en hoe bereikt het oproepingsbericht de verweerder? 

Incompany binnenvaartrecht

De Erasmus Universiteit Rotterdam heeft een unieke expertise op het gebied van het vervoers- en maritiem recht. Een grote verzekeraar heeft ons daarom gevraagd om voor een nieuw te ontwikkelen product cursus van 4 uur binnenvaartrecht te verzorgen waarin zowel de contractuele als de aansprakelijkheidskant van het binnenvaartrecht aan bod komen. 

Geïnspireerd? Geïnteresseerd? Nog vragen? Neem geheel vrijblijvend contact op met Andreas Markus, opleidingsmanager zakelijke markt, t. 010-408 1819 of mail naar markus@remove-this.erasmusacademie.nl.

Naam *
Organisatie *
Hoe wilt u dat wij contact opnemen?
E-mail *
Telefoon *
Wat is uw vraag? *