Voorbeelden incompany juridisch

Incompany Arbeidsrecht

Een middelgroot advocatenkantoor vroeg voor een gemengde groep advocaten van hun kantoor een actualiteitencursus Arbeidsrecht. In drie uur werden de advocaten op topniveau bijgepraat op de meeste actuele jurisprudentie.

Incompany Bestuursrecht

Een middelgrootte gemeente vroeg voor haar juristen een maatwerktraject in het kader van de veranderingen in de Algemene wet bestuursrecht. In het traject van 4 uur werd om de interactiviteit te waarborgen de grotere groep juristen gesplitst in 2 groepen van max. 15 personen per groep. 

Incompany civiel procesrecht

Voor een middelgroot advocatenkantoor organiseerden wij voor alle (17) aangesloten advocaten met een gemengde praktijk in het ondernemings- en arbeidsrecht een 3 uurs cursus procesrecht na KEI. De volgende onderwerpen passeerden de revue:

  • De indeling van de wetgeving met (dubbel gefaseerde) inwerkingtreding en overgangsrecht; 
  • De (gedeeltelijke) harmonisatie van de huidige dagvaardings- en verzoekschriftprocedure met een digitaal dossier en digitale procesinleiding; 
  • Voor wie is digitaal procederen (niet) verplicht? 
  • Wat zijn de eisen aan de procesinleiding en hoe bereikt het oproepingsbericht de verweerder? 

Incompany binnenvaartrecht

De Erasmus Universiteit Rotterdam heeft een unieke expertise op het gebied van het vervoers- en maritiem recht. Een grote verzekeraar heeft ons daarom gevraagd om voor een nieuw te ontwikkelen product een 4 uurs cursus binnenvaartrecht te verzorgen waarin zowel de contractuele als de aansprakelijkheidskant van het binnenvaartrecht aan bod komen. 

Geïnspireerd? Geïnteresseerd? Nog vragen? Neem geheel vrijblijvend contact op met Andreas Markus, opleidingsmanager zakelijke markt, t. 010-408 1819 of mail naar markus@remove-this.erasmusacademie.nl.

Naam *
Organisatie *
Hoe wilt u dat wij contact opnemen?
E-mail
Telefoon
Wat is uw vraag? *