De aanpak van Erasmus Academie

Centraal in elke incompany opleiding staat de zogenaamde knowledge gap. Samen brengen we uw specifieke kennisvraag in beeld en ontwerpen we een pasklare oplossing. Wat is de huidige situatie? Wat is de gewenste? En hoe kunnen we met een incompany opleiding tussen die twee een duurzame brug slaan? Daarbij laten we ons leiden door hedendaagse didactische principes. Met een heldere lijn tussen leerdoelen, werkvormen en eventueel toetsen. En met oog voor de borging van kennis binnen uw organisatie, ook na de laatste lesdag.

Passende oplossingen en maatwerk design

Erasmus Academie is specialist op het gebied van het design van maatwerkopleidingen. Het ontwerp van een opleiding bepaalt voor een belangrijk deel de effectiviteit ervan. De principes van het brein met betrekking tot leren staan daarin centraal: prikkelen, herhalen, zelf creëren, context gericht, zintuiglijk rijk en voortbouwen op bestaande kennis. Het cognitieve proces dat zo in gang wordt gezet, zorgt ervoor dat u beter in staat bent binnen uw werkveld om problemen en kansen te herkennen, situaties te analyseren en met goede oplossingen te komen.

Neem vrijblijvend contact op

Wanneer u geïnteresseerd bent in een incompany programma van Erasmus Academie, neem dan vrijblijvend contact op met Andreas Markus, opleidingsmanager zakelijke markt, t. 010-408 1819 of markus@remove-this.erasmusacademie.nl

Aanhef *
Dhr.Mw.
Naam *
Organisatie *
Hoe wilt u dat wij contact opnemen?
E-mail
Telefoon
In welke thema's bent u geïnteresseerd?
Juridisch
Overheid in beweging
Sturen in ketens
Big data
Maatschappelijke innovatie
Gezonde zorg
Water
Energie & transitie
Talent management
Anders
Wat is uw vraag? *