Speciaal voor advocaten en juristen
Juridische specialisatieopleidingen en leergangen voor professionals

Kies de juridische opleiding die bij u past

Current facets (Pre-Master)

Erasmus Academie biedt in samenwerking met de Erasmus School of Law (ESL) gespecialiseerde postacademische opleidingen voor de advocatuur en juridische professionals. Naast open opleidingen biedt Erasmus Academie in samenwerking met docenten van de ESL juridische maatwerk trajecten.

6 resultaten

Actualiteiten Specialisatie Arbeidsrecht (PALA+)

De cursus Actualiteiten Specialisatie Arbeidsrecht (PALA+) behandelt in drie dagen nieuwe ontwikkelingen in jurisprudentie en literatuur op het terrein van het arbeidsrecht.

Arbeidsrecht Updates en de WNRA

AR Updates is specifiek ontwikkeld voor advocaten arbeidsrecht en arbeidsrechtjuristen die in snel tempo en op hoog niveau bij willen blijven op het terrein van het arbeidsrecht.

Coassurantie & Verzekering

Op inzichtelijke wijze belichten wij in zeven dagen het juridische kader van de voor het beursverkeer geldende gewoonten en regelingen en geven docenten uit uw omgeving praktische input.

Postacademische Leergang Arbeidsrecht (PALA)

Arbeidsrecht is een dynamisch rechtsgebied en volop in beweging; het beoefenen van arbeidsrecht vereist dan ook specialistische kennis. 

Praktijkleergang Zeeverzekering

In de Praktijkleergang Zeeverzekering staat de schadeverzekering van maritieme risico's voortvloeiend uit scheepvaart en transport centraal.

Specialisatie Opleiding Financiële Economie voor Insolventieadvocaten (INSOLAD)

INSOLAD brengt u systematisch begrip bij van financiële aangelegenheden bij ondernemingen in discontinuïteit en biedt u een stevige bedrijfseconomische basis voor de faillissementspraktijk.

Erkenning NOvA

Erkend NOvA opleidingsinstituut

Erasmus Academie is een door de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvAOpent extern) erkende opleidingsinstelling. Waar aangegeven zijn de juridische PO opleidingen erkend in het kader van de permanente opleiding voor de advocatuur. Indien u aangesloten bent bij één van deze beroepsorganisaties en een cursus heeft gevolgd, worden uw opleidingspunten toegekend.

Erkend KNB opleidingsinstituut

Erasmus Academie is een door de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNBOpent extern) erkende opleidingsinstelling. Waar aangegeven zijn de opleidingen erkend in het kader van de permanente opleiding voor het notariaat. Indien u aangesloten bent bij deze beroepsorganisaties en een cursus heeft gevolgd, worden uw opleidingspunten toegekend.

Logo van A tot Z

Opleidingen A-Z

Van AR-Updates en Ketenregie, tot Werken met Waarden

Kies hier uw opleiding