Speciaal voor advocaten en juristen
Juridische specialisatieopleidingen en leergangen voor professionals

Kies de juridische opleiding die bij u past

In samenwerking met Erasmus School of Law (ESL) en juridische praktijkspecialisten bieden we gespecialiseerde postacademische opleidingen voor de advocatuur en juridische professionals. Naast open opleidingen biedt Erasmus Academie in samenwerking met docenten van ESL juridische maatwerk trajecten.

Postacademische Leergang Arbeidsrecht (PALA)

Dé verdiepende leergang voor u als arbeidsjurist om zich te specialiseren in het arbeidsrecht

Meer informatie

Actualiteiten Specialisatie Arbeidsrecht (PALA+)

Een specialisatie-opleiding arbeidsrecht voor arbeidsrechtjuristen die meer diepgang willen

Meer informatie
Erkenning NOvA

Erkend NOvA opleidingsinstituut

Erasmus Academie is een door de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) erkende opleidingsinstelling. Waar aangegeven zijn de juridische PO opleidingen erkend in het kader van de permanente opleiding voor de advocatuur. Indien u aangesloten bent bij één van deze beroepsorganisaties en een cursus heeft gevolgd, worden uw opleidingspunten toegekend.

RTEmagicC_logo_knb_01.gif.gif

Erkend KNB opleidingsinstituut

Erasmus Academie is een door de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNBOpent extern) erkende opleidingsinstelling. Waar aangegeven zijn de opleidingen erkend in het kader van de permanente opleiding voor het notariaat. Indien u aangesloten bent bij deze beroepsorganisaties en een cursus heeft gevolgd, worden uw opleidingspunten toegekend.

Logo van A tot Z

Opleidingen A-Z

Van AR-Updates en Ketenregie, tot Werken met Waarden

Kies hier uw opleiding

Actualiteiten Specialisatie Arbeidsrecht (PALA+)

De cursus Actualiteiten Specialisatie Arbeidsrecht (PALA+) behandelt in drie dagen nieuwe ontwikkelingen in jurisprudentie en literatuur op het terrein van het arbeidsrecht.

Arbeidsrecht Updates

AR Updates is specifiek ontwikkeld voor advocaten arbeidsrecht en arbeidsrechtjuristen die in snel tempo en op hoog niveau bij willen blijven op het terrein van het arbeidsrecht.

Coassurantie & Verzekering

Coassurantie & Verzekering biedt een totaal overzicht van coassurantiemarkt. Juridische bepalingen uit het verzekeringsrecht worden gecombineerd met gebruiken en trends uit de praktijk.

Postacademische Leergang Arbeidsrecht (PALA)

Arbeidsrecht is een dynamisch rechtsgebied en volop in beweging; het beoefenen van arbeidsrecht vereist dan ook specialistische kennis. 

Praktijkleergang Zeeverzekering

In de Praktijkleergang Zeeverzekering staat de schadeverzekering van maritieme risico's voortvloeiend uit scheepvaart en transport centraal.

Specialisatieopleiding Financiële Economie voor Insolventieadvocaten (INSOLAD)

INSOLAD brengt u systematisch begrip bij van financiële aangelegenheden bij ondernemingen in discontinuïteit en biedt u een stevige bedrijfseconomische basis voor de faillissementspraktijk.

Werken met geheimhouding en vertrouwen

Advocaten, HR- medewerkers, vertrouwenspersonen en zorgprofessionals krijgen in hun werk te maken met geheimen. In deze workshop bespreken we wat geheimen zijn en welke gevolgen zij kunnen hebben.

Wnra voor de HR professional

Vanaf 2020 treedt de Wet normalisering rechtspositie ambtenaren (Wnra) in werking. Waar moet u als HR-professional op voorbereid zijn?