Media en communicatie
Van schrijven voor het web tot het framen van een boodschap

Kies de media en communicatie opleiding die bij u past

Erasmus Academie biedt verschillende opleidingen op het gebied van media en communicatie. Van schrijven voor het web tot het framen van een boodschap. De meeste media en communicatie opleidingen zijn ook geschikt als incompany variant.

2 resultaten

De toekomst van de democratie

In deze workshop komen de theoretische en filosofische achtergronden van de idee van democratisering aan de orde, alsmede een korte actuele geschiedenis ervan sinds de jaren zestig van de vorige eeuw.

Liefde in tijden van Tinder

In deze workshop onderzoekt u samen met dr. Elisabeth Timmermans – auteur van het boek ‘Liefde in tijden van Tinder - de impact van sociale media op relaties.

Erkend Cedeo opleidingsinstituut

Cedeo-erkend

Erasmus Academie is sinds 2011 Cedeo-gecertificeerd voor zowel haar open als incompany opleidingen. CedeoOpent externOpent externOpent extern is een onafhankelijk instituut dat onderzoekt hoe opleidingsinstanties gewaardeerd worden door klanten. De Cedeo-erkenning geeft aan dat tenminste 90-100% van de klanten tevreden tot zeer tevreden is over de kwaliteit van de opleidingen en trainingen van Erasmus Academie en dat maar liefst 100% tevreden tot zeer tevreden is over de organisatie

CrKBO-erkend

Erasmus Academie is een CrKBO Geregistreerde instelling. In het CRKBO worden alleen die onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten voor Kort Beroepsonderwijs.

Logo van A tot Z

Opleidingen A-Z

Van AR-Updates en Ketenregie, tot Werken met Waarden

Kies hier uw opleiding