Media en communicatie
Van schrijven voor het web tot het framen van een boodschap

Kies de media en communicatie opleiding die bij u past

Current facets (Pre-Master)

Erasmus Academie biedt verschillende opleidingen op het gebied van media en communicatie. Van schrijven voor het web tot het framen van een boodschap. De meeste media en communicatie opleidingen zijn ook geschikt als incompany variant.

9 resultaten

Beleidsnotities schrijven met impact

Je leert een helder opgebouwd betoog presenteren waarin op logische wijze een ontwikkeling of standpunt onder de aandacht wordt gebracht.

Corporate Storytelling

Corporate storytelling is de zakelijk verhalende communicatie. Steeds meer organisaties gebruiken verhalen voor zakelijke strategieën, organisatieontwikkeling en communicatiedoeleinden.

Datajournalistiek

Hoe vind je die ene parel tussen de bergen data? De Masterclass datajournalistiek leert je de beste trucs om gegevens te vinden, ze te verwerken en ze toe te passen in je journalistieke publicatie.

Framing

De Masterclass Framing is bedoeld voor iedereen die het interessant vindt te leren hoe je in één dag je beeldvorming kunt bepalen door de juiste woorden, de juiste terminologie te gebruiken.

Freelancen & Journalistiek Ondernemerschap

Tijdens de Masterclass Freelancen & Journalistiek Ondernemerschap leer je van door de wol geverfde journalisten de grondbeginselen van een succesvolle freelancepraktijk.

Helder en overtuigend zakelijk schrijven

Duidelijk communiceren met zakelijke relaties of intern binnen uw organisatie is steeds belangrijker. Zorg ervoor dat uw boodschap helder en begrijpelijk overkomt.

Leer de perfecte speech te schrijven

Hoe schrijf ik de perfecte speech? Is daar een formule voor? Wat zijn de geheimen van legendarische sprekers die je met hun verhaal diep in het hart raken?

Onderzoeksjournalistiek

Leer je welke bronnen je kunt gebruiken, waar je die kunt vinden, wat de valkuilen zijn en hoe je een idee kunt omzetten in een uitvoerbaar verhaal

Schrijven voor het web

Je leert informatieve en activerende teksten te schrijven om de boodschap van de organisatie helder en effectief over het voetlicht te brengen.

Erkend Cedeo opleidingsinstituut

Cedeo-erkend

Erasmus Academie is sinds 2011 Cedeo-gecertificeerd voor zowel haar open als incompany opleidingen. CedeoOpent externOpent externOpent extern is een onafhankelijk instituut dat onderzoekt hoe opleidingsinstanties gewaardeerd worden door klanten. De Cedeo-erkenning geeft aan dat tenminste 90-100% van de klanten tevreden tot zeer tevreden is over de kwaliteit van de opleidingen en trainingen van Erasmus Academie en dat maar liefst 100% tevreden tot zeer tevreden is over de organisatie

CrKBO-erkend

Erasmus Academie is een CrKBO Geregistreerde instelling. In het CRKBO worden alleen die onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten voor Kort Beroepsonderwijs.

Logo van A tot Z

Opleidingen A-Z

Van AR-Updates en Ketenregie, tot Werken met Waarden

Kies hier uw opleiding