Nieuws van Erasmus Academie

• Tikkie zoom picto

Betalen via Tikkie

Binnenkort start Erasmus Academie een proef met het betalen van kleine cursusbedragen via Tikkie. U ontvangt via SMS een link met een betaalverzoek op uw mobiele telefoon.

• Alumnus vertelt

Erasmus Academie alumna Janneke Bakker volgde verschillende opleidingen bij Erasmus Academie. Wat beweegt haar? Janneke deelt haar ervaringen met ons.

• Boek Strategisch gedrag in netwerk

‘Eigenbelang dienen met strategisch gedrag loont’

Strategisch gedrag is inherent aan interactie tussen mensen en organisaties, aldus Ernst ten Heuvelhof. Het is alomtegenwoordig, van alle tijden en tegelijk ongrijpbaar als een zwart gat.

• Kalender

HR klaar voor de Wnra?

Op 1 januari treedt de Wnra in. Ontdenk hoe u als HR adviseur hierop voorbereid bent.

• Nieuw bij Erasmus Academie: Big data en beleid

In mei 2019 start de nieuwe opleiding Big data en Beleid. Ontdek de kansen en risico's van datagedreven beleid in de (semi)publieke sector.

• Erasmus Academie opnieuw Cedeo erkend

Voor de derde keer op rij is Erasmus Academie door Cedeo erkend als opleidingsinstituut.

• procesmanagemant

Behaal optimaal resultaat in uw besluitvormingsprocessen

Stakeholders spelen een steeds belangrijkere rol in besluitvormingsprocessen in zowel de publieke als de private sector. Hoe haal je ondanks die complexiteit toch een optimaal resultaat?

• Man die naar een beeldscherm kijkt met boven hem de tekst Security

Maak je niet druk over je data, het is alsof een hond je naakt ziet

We geven oneindig veel data af door ons zoekgedrag, onze apps en onze apparaten die aan het internet hangen. Dus gebruiken we metaforen en beelden om die wereld te begrijpen.

• Ontdek hoe uw organisatie dankzij de AVG een efficiëntieslag kan maken

Carrièreplatform Intermediair interviewde onze AVG docent Roeland Reijers: "Dankzij de AVG kun je bijvoorbeeld ontdekken dat je te veel data opslaat en daardoor een efficiëntieslag maken."

• Ambtenaar 2.0 dag Design Thinking

Design thinking workshop Ambtenaar 2.0 dag

Docent Hans Robertus: “Niet langer staat de oplossing centraal, maar de vraag wat het probleem eigenlijk is en of er überhaupt wel een probleem is. Deze tijd vraagt om co-creatie.