Erasmus Academie switcht naar online onderwijs
Voorlopig worden zoveel mogelijk opleidingen en cursussen online aangeboden

Bericht aan onze relaties

Ad Hofstede, directeur Erasmus Academie
Ronald van den Heerik

Laat ik beginnen met de wens dat dit bericht iedereen in goede gezondheid aantreft, dat is het voornaamste op dit moment. En ik kan mij voorstellen dat het volgen van een opleiding of cursus nu even geen prioriteit heeft. Toch wil ik graag enkele zaken delen

.De veiligheid en gezondheid van onze docenten, deelnemers en collega’s gaan boven alles. Vandaar dat we ons reguliere contactonderwijs op stop hebben gezet en iedereen nu vanuit huis werkt. Daarnaast zijn we keihard bezig al ons onderwijs in ieder geval tijdelijk online  aan te bieden. 

Online onderwijs gaat echter wat verder dan een college op video opnemen en op internet zetten. Voor nu kan dat soms even niet anders. Goed online-onderwijs vraagt meer dan dat. Bovendien willen wij zo min mogelijk inboeten aan de kwaliteit die iedereen van ons gewend is.

Samen met onze docenten werken we daarom onafgebroken aan het omzetten van onze onderwijs naar een online variant. Het betekent onder meer een aanpassing van de didactiek en aanleren van nieuwe skills. En natuurlijk het gebruik van geavanceerde video conference software, waarmee we uw fysieke klas zoveel mogelijk virtueel kunnen nabootsen, inclusief break-out rooms, white board, polls en Q&A’s.

Voorop staat dat je ook online de kwaliteit krijgt die je van een academisch instituut als Erasmus Academie mag verwachten. De komende tijd houden wij iedereen op de hoogte van ons (online) aanbod. 

Wij zijn natuurlijk ook graag bereid alle vragen hierover te beantwoorden, aarzel niet om met een van ons te mailen.

Ad Hofstede, directeur Erasmus Academie

Ps. Voor onze deelnemers aan filosofie modules, al het filosofie onderwijs wordt nu al online aangeboden.