Kleine cursusbedragen voortaan betalen via Tikkie
Snel en veilig via iDeal uw cursusgeld betalen

Betalen via Tikkie

Tikkie zoom picto

Binnenkort start Erasmus Academie een proef met het betalen van kleine cursusbedragen via Tikkie. Het gaat in eerste instantie om het cursusgeld voor de cursussen Filosofie studeren in modules en voor Hovo. U ontvangt via SMS een link met een betaalverzoek op uw mobiele telefoon.

Erasmus Academie wil het betalen van cursusgeld van kleine bedragen makkelijker maken. Geen lastige facturen meer die kwijt kunnen raken of vervelende herinneringen, maar een eenvoudige betaallink via Tikkie, waarmee u direct en veilig uw cursusgeld kunt betalen.

U ontvangt via SMS een link met een betaalverzoek op uw mobiele telefoon. Klik op de link en u kunt snel en veilig via de app van uw eigen bank met iDeal betalen. U ontvangt per e-mail uw digitale factuur.

Betalen via Tikkie is in eerste instantie een proef van 6 maanden. Gedurende die tijd kunt u ook kosteloos kiezen voor betalen per factuur. Slaagt de proef, dan brengen wij voor extra administratiekosten in rekening als u alsnog per factuur uw cursusgeld wil betalen. 

Meer informatie

Tikkie is een initiatief van ABN AMRO en werkt met alle Nederlandse banken. Voor meer informatie over betalen mket Tikkie bij Erasmus Academie en veelgestelde vragen over deze betaalwijze, gaat u naar onze informatiepagina.