Voor iedereen die interesse heeft in Change Management
de visie van Prosci, Microsoft en Thermo Fisher in 2 uur tijd

Change management mini symposium

Op 7 oktober 2019 vindt het mini-symposium Change Management; the next step. Sprekers: Scott McAllister (CEO Prosci), Ron Augustus (Director Customer Success Unit Microsoft Netherlands) en Sebastian Dorel (Director of Central Service Support at Thermo Fisher Scientific). Deelname is kosteloos maar niet vrijblijvend.  Registratie is noodzakelijk. 

Het programma is bedoeld voor iedereen die interesse heeft in Change management. Het is mogelijk om andere geïnteresseerden uit te nodigen (wel vooraf aanmelden). 

De volgende sprekers staan op het programma:

Scott McAllister (CEO van Prosci) zal inzicht geven in nieuwe ontwikkelingen in Change management en hoe dat organisaties succesvoller maakt. 

Ron Augustus (Director Customer Success Unit Microsoft Netherlands) zal ingaan op het belang van adoptie van nieuwe technologie en het belang van change management daarin. Ook zal hij ingaan waarom Microsoft heeft gekozen voor Prosci als standaard voor Change management.

Sebastian Dorel (Senior Director of Central Service Support at Thermo Fisher Scientific) zal voorbeelden geven van hoe Thermo Fisher Scientific, onder andere wereldleider op het gebied van electronen microscopen, Prosci Change management toepast om veranderingen in de busines succesvoller door te voeren. 

Praktische informatie

  • Locatie: Johan Cruijff Arena Amsterdam. 

    Tijden: 13.30-15.30 uur

    Aanmelden voor het mini symposium graag via:

    info@tpsoc.nl

     

Meer informatie

Interesse in Verandermanagement volgens Prosci en ADKAR? Neem dan deel aan de driedaagse opleiding die voor het najaar gepland staat.