Weer hoge waardering voor open en incompany opleidingen
Cedeo erkenning biedt zekerheid voor wie een opleiding zoekt

Erasmus Academie opnieuw Cedeo erkend

Voor de derde keer op rij is Erasmus Academie door Cedeo erkend als opleidingsinstituut. Om erkend te worden moet minimaal 80% van de klanten aangeven (zeer) tevreden te zijn met de organisatie, opleidingen en dienstverlening.

Erasmus Academie heeft zowel voor de open als de incompany opleidingen een nieuwe Cedeo-erkenning ontvangen. Over ons maatwerk was zelfs 100% van de ondervraagden (zeer) tevreden.

Onafhankelijk onderzoek

Cedeo is de onafhankelijke certificerende instantie voor de HR-sector. Aan de hand van periodiek klanttevredenheidsonderzoek beoordeelt Cedeo onderwijsaanbieders op kwaliteit, continuïteit en klantgerichtheid.

Actuele metingen

Omdat Cedeo elke twee jaar het onderzoek herhaalt, zijn klanten en deelnemers aan onze cursussen altijd verzekerd van een actuele meting.

Openbaar register

Organisaties met een Cedeo-erkenning worden opgenomen in het register van HR-dienstverleners met een nieuwe of vernieuwde Cedeo-erkenning. 

Cedeo is onderdeel van Lloyd’s Register, een mondiale autoriteit op het gebied van certificeren, kwaliteit en veiligheid.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de inhoud van het rapport? Bekijk het rapport op onze website.