Save the date: Erasmus Academie Summer Lab

Erasmus Academie Summer Lab

Van maandag 17 juni tot en met vrijdag 5 juli 2019 organiseert Erasmus Academie het Summer Lab. Het Summer Lab biedt een gevarieerd en laagdrempelig aanbod van innovatieve workshops en verdiepende cursussen voor een breed publiek.

Het Summer Lab brengt het beste van Erasmus Academie samen: een gecombineerd aanbod voor werkende professionals, geïnteresseerde volwassen én kinderen (8-12 jaar).

Programma
De komende weken wordt het programma definitief gemaakt. Wij houden u graag op de hoogte van:

• Innovatieve en interactieve workshops van een dag;
  • Korte collegereeksen met inleidende cursussen;
  • Kindercolleges voor (groot)ouders met hun (klein)kinderen (8-12 jaar);
  • Informatieve lezingen.

We zien u graag tijdens het Erasmus Academie Summer Lab van maandag 17 juni tot en met vrijdag 5 juli 2019.

Meer informatie

De inschrijving voor het Summer Lab opent binnenkort. Wilt u op de hoogte blijven en geinformeerd worden wanneer de inschrijving opent? Laat hier uw gegevens achter en we houden u per mail op de hoogte van de nieuwste onderdelen van het Summer Lab.