Schrijf je nu in voor de Arbeidsrecht Updates Webinars

Elke 1e woensdag van de maand online updates over de laatste ontwikkelingen

Elke eerste woensdag van de maand verzorgt hoogleraar Arbeidsrecht Ruben Houweling AR Updates Webinars. Binnen een uur word je online bijgepraat over de laatste ontwikkelingen. Met een abonnement heb je het hele jaar ook toegang tot de digitale leeromgeving, inclusief opnames van de webinars. Geschikt voor juristen en HR-professionals.

Arbeidsrecht (AR) Updates is geheel vernieuwd. Wees het hele jaar door verzekerd van de de nieuwste ontwikkelingen in het arbeidsrecht. Elke maand is er een online webinar van een uur waarin hoogleraar Arbeidsrecht Ruben Houweling de meest recente arbeidsrechtelijke jurisprudentie en de laatste ontwikkelingen in de rechtspraak en wetgeving bespreekt. Via de digitale leeromgeving zijn de webinars bovendien online terug te zien. 

Blijf online altijd op de hoogte

Promo AR Updates Webinars

CV

Ruben Houweling is als hoogleraar Arbeidsrecht, grondslagen van modern arbeidsrecht, verbonden aan de Erasmus School of Law van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ruben is bovendien voorzitter van de Sectie Arbeidsrecht. Hij is regelmatig in het nieuws met commentaar over actuele gebeurtenissen in het arbeidsrecht. Ruben Houweling is ook een van de twee kerndocenten van de de Postacademische Leergang Arbeidsrecht (PALA) en de verdiepingscursus PALA+, specifiek voor arbeidsrechtadvocaten. 

Meer informatie

Juridische opleidingen bij Erasmus Academie

AR Updates Webinars is slechts een van de arbeidsrecht opleidingen van Erasmus Academie. Wij organiseren ook de PALA en de PALA+. Ga naar www.eur.nl/erasmusacademie/opleidingen/recht voor het complete aanbod. Alle opleidingen worden gegeven in  samenwerking met Erasmus School of Law (ESL) en juridische praktijkspecialisten.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen