Verdiepende cursussen in het najaar volledig digitaal

Het Digital Summer Lab is nog in volle gang, maar achter de schermen werken wij hard aan het najaarsprogramma. Vanaf september wordt het volledige najaarsprogramma digitaal aangeboden.

We willen de beste vorm van leren bieden en grijpen de huidige situatie aan om te innoveren en het onderwijs van Erasmus Academie te moderniseren. Onze online cursussen bieden dezelfde kwaliteit als ons fysieke onderwijs, plus alle voordelen die online onderwijs met zich mee brengt.

Voordelen online onderwijs

Online onderwijs is flexibel, u kunt leren waar en wanneer het u uitkomt. De mogelijkheid van leren op eigen tempo en in eigen tijd is een uitkomst voor mensen die erg druk zijn of meer tijd nodig hebben voor het leren. De reistijd naar de campus valt weg, waardoor ons online onderwijs ook toegankelijk is voor mensen die niet in de gelegenheid zijn om naar de campus te komen. Online onderwijs biedt allerlei functionaliteiten om een cursus actiever te maken. Zo kunnen deelnemers in kleine groepjes discussiëren, quizzes maken en (delen van) cursussen terugkijken.

Live en interactief

Alle bijeenkomsten zijn live en interactief, dus u heeft direct contact met uw medecursisten en docent. Tijdens sommige cursussen vinden geregeld excursies plaats, zoals het museumbezoek in de cursussen van dr. Yvette de Groot en Milou Terpstra MA. We streven ernaar om, met de kennis van nu en onder voorbehoud, deze excursies met inachtneming van de coronamaatregelen doorgang te laten vinden.

Lancering programma

Met het verdwijnen van onze papieren studiegids stappen we ook af van één lanceerdatum. We lanceren ons aanbod in delen, waarvan u het eerste deel eind juli al kunt verwachten. Op deze manier geven we onszelf de ruimte om flexibel en actueel, zoals u van ons gewend bent, te programmeren.

Wilt u meer weten over onze keuze voor online onderwijs?

Neem dan contact op met:

Milou Terpstra

Programmamanager Cursussen

E: terpstra@erasmusacademie.nl

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen