Wat is het belang van Informatiemanagement in deze tijd van CORONA?
Aan het woord: prof. dr. Jos van Hillegersberg

Waarom is Informatiemanagement juist in deze tijd van CORONA cruciaal?

shutterstock_1702858879

Goed informatiemanagement is cruciaal in alle tijden. Digitale ontwikkelingen nemen juist in deze tijd een grote vlucht. Prof. dr. Jos van Hillegersberg vertelt waarom Informatiemanagement nu van groot belang is voor organisaties, zowel intern als extern. 

De visie

Nu we door de CORONA maatregelen zoveel mogelijk thuiswerken, ligt er grote druk op Informatiemanagement binnen de organisatie. En ontwikkelingen blijken verrrassend snel te gaan. 

Bekijk het filmpje

 

video Belang van Informatiemanagement in tijden van CORONA

Wat is informatiemanagement?

Informatiemanagement kan worden gezien als de verzamel­naam voor kennis en methoden om de inrichting van de informatie­voor­ziening binnen organisaties en tussen organisaties effectief en efficiënt vorm te geven. Daarnaast legt het de basis voor een succesvolle innovatieve toepassing van informatie­- en communicatietechnologie (ICT). 

De opleiding Informatiemanagement

Tijdens de 8 daagse opleiding Informatiemanagement leer je om succesvol bij te dragen en leiding te geven aan het uitdagende traject van informatievoorziening. De opleiding heeft een wetenschappelijke basis met een sterke link met de praktijk van deelnemers. Deelname is interessant voor bijvoorbeeld informatiemanagers, projectmanagers, MT leden met ICT in hun portefeuille en (beleids) adviseurs. 

Kerndocenten

Prof. dr. Jos van Hilligersberg (Universiteit Twente) is als Academic Director en docent verbonden aan de opleiding Informatiemanagement. 

Drs Patrick Laenen  (INsquare,GlobeScope) is als Academic Director en docent betrokken. 

Meer informatie

Miranda Smit

Adviseur opleidingen

E: smit@erasmusacademie.nl

T: 0104088687