Waarom kiest Erasmus Academie voor digitaal onderwijs?

Ook dit najaar zijn vrijwel al onze cursussen digitaal
Arie Kers

Ook dit najaar zijn vrijwel al onze cursussen digitaal. Waarom heeft Erasmus Academie hiervoor gekozen?

Het Hoger Onderwijs heeft te maken met flinke beperkingen en hierdoor een capaciteitsprobleem. Het primaire universitaire onderwijs heeft voorrang op de campus en hierdoor is het lastig om het postacademische onderwijs van Erasmus Academie ook in te plannen.

Welke maatregelen door de overheid worden gehandhaafd, laat zich lastig voorspellen. Fysiek onderwijs veilig inplannen en garanderen is daarom lastig voor Erasmus Academie. Voor ons staat voorop dat onze cursussen voor iedereen toegankelijk blijven en ons onderwijs zodanig wordt ingepland, dat het door kan gaan - welke maatregelen er voor het Hoger Onderwijs gelden dit najaar.

Het definitieve groene licht om digitaal onderwijs door te zetten, was het laatste evaluatierapport van onze cursisten. Na drie goede evaluatierapporten op een rij over ons online onderwijs, weten wij dat we op de juiste weg zitten. Jullie waarderen ons onderwijs goed en vinden ook digitaal de academische verdieping waar jullie naar zoeken. Daarom hebben wij besloten ook het najaarsprogramma vrijwel geheel digitaal aan te bieden. 

Voor het voorjaar 2022 streven wij ernaar om een hybride programma aan te bieden - deels digitaal, deels fysiek. 

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen