Wat hebben sneeuw en Data Science & Predictive Machine Learning met elkaar gemeen?

Hoe zet je de methoden in & wat kun je zelf doen voor goede voorspellingen?

In dit korte filmpje legt docent Gerko Vink uit wat de waarde is van modellen in data science en wat je kunt doen om tot goede voorspellingen op basis van je data te komen. 

Wat hebben sneeuw en Data Science & Machine Learning met elkaar gemeen? Dat je er met voorspellingen behoorlijk naast kunt zitten. Toch zijn modellen nuttig, als je de juiste keuzes maakt en soms door anders te kijken naar je data. Ben jij ook benieuwd wat de voorspellende kracht van jouw data is? Docent Gerko Vink legt tijdens het korte filmpje uit wat de waarde is van je deelname aan de opleiding Data Science & Predictive Machine Learning. 

wat is de voorspellende kracht van jouw data?

De opleiding

Veel data zijn complex en gevarieerd. Door de juiste analysemethoden te gebruiken kan de impact die dat heeft op processen en wetenschap worden vergroot. In een hedendaagse data science workflow worden machine learning methoden steeds vaker ingezet om de waarde van big data te benutten. 

Tijdens de opleiding Data Science & Predictive Machine Learning leer je de laatste ontwikkelingen op het terrein van voorspellen, modelleren en analyse en leer je hoe je de informatie uit data op waarde kunt schatten. Je gaat de theorie zelf toepassen in het programma R.

Praktische informatie

start
  • voorjaar: 9 april 2021 | Online editie
  • najaar: 5 november 2021
duur

4 dagen

kostenEUR 2825 (vrijgesteld van BTW)
format
  • voorjaar: Online
  • najaar: Face-to-Face
max. aantal deelnemers20
Meer informatie

Wil je meer weten over de opleiding Data Science & Predictive Machine Learning? 

Neem dan contact op met:

Miranda Smit

Adviseur Opleidingen

T: 0104088687

E: smit@erasmusacademie.nl

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen