Wat kun je verwachten van de Leadership, Contact & Conflict leiderschapsconferentie

Wat kun je verwachten van een Group Relations Conference

Van 11 tot en met 16 oktober vindt de Leadership, Contact & Conflict – Working Beneath the Surface conferentie plaats. Deze leiderschapstraining is een zogenaamde Group Relations Conference. Wat kun je verwachten van een dergelijke, misschien onorthodoxe leiderschapstraining?

De Leadership, Contact & Conflict – Working Beneath the Surface conferentie is een niet alledaagse leiderschapstraining. In de eerste plaats omdat het een intensief residentieel programma is; je verblijft enkele dagen in een hotel en werkt van 's ochtends tot in de avond..

In de tweede plaats omdat het uitgaat van het principe van ervaringsleren: als deelnemer wordt je in een tijdelijke institutie geplaatst waarin in de interactie met de staf en de overige deelnemers letterlijk je rol moet vinden en op zoek moet gaan naar de kern van je persoonlijke autoriteit en leiderschap. Er zijn verder geen lessen, alleen de ervaring telt.

Tenslotte is het uniek omdat het onbewuste een belangrijke rol speelt. Als deelnemer wordt je gedwongen verder te kijken dan alleen de oppervlakte. Je moet de diepte in, ook bij jezelf.

Deze drie elementen zorgen voor een unieke leerervaring die de aanzet is tot een echte. transformatie. Veel leiderschapstrainingen krabben een beetje aan de oppervlakte, maar een group relations conferentie als Leadership, Contact & Conflict probeert onder de buitenste laag te kruipen. Het biedt je unieke en blijvende inzichten over je eigen functioneren én helpt je de bron te vinden van je persoonlijke autoriteit en leiderschap.

In de onderstaande video vertellen oud-deelnemers van group relations conferentie over hun diepgaande ervaringen met deze vorm van leiderschapstrainingen. P.R.O.Academie is een van de drie partners waarmee Erasmus Academie samenwerkt tijdens de Leadership, Contact & Conflict – Working Beneath the Surface leiderschapsconferentie.

Ervaringen van group relations conferences

Meer informatie

Leadership, Contact & Conflict – Working Beneath the Surface bestaat uit twee deelconferenties, een voor   deelnemers die nog geen ervaring hebben met dit soort leiderschapstrainingen (Development) en een voor deelnemers met meer ervaring in group relations conferenties (Application). Beide vallen voor een deel samen. 

  • Development: woensdag 13 oktober toto en met zaterdag 16 oktober 2021
  • Application: maandag 11 oktober tot en met zaterdag 16 oktober 2021

Tot maandag 16 augustus geldt een early bird fee met verlaagde prijzen.

Meer informatie: www.erasmusacademie.nl/lcc

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen