Referenties

De online taalcursussen van Editio worden gemiddeld beoordeeld met een 8.

Ellen van Til: "Het voordeel van een cursus bij Editio is dat je samen met je medecursisten leert. De feedback van de tutor is goed en leerzaam. Ik heb veel nieuwe dingen geleerd in korte tijd, vooral wat betreft het levendig maken van een verhaal. Al met al een goede keus."

Hans de Boer: "Door de rake feedback van je tutor lukt het al snel om grote stappen vooruit te maken. Een leuk aspect van deze online manier van leren, zijn de bijdragen en commentaren van je medecursisten. Alleen op een zolderkamertje kom je niet zo ver!"

Oscar: "Ik heb genoten van de uitwerkingen van mijn mede­ cursisten en de opbouw van de online cursus bij Edito. Ik heb een flink eind van een verhaal kunnen schrijven met constante persoonlijke feedback.Mijn tutor heeft mij goed begeleid en gewezen op onvolkomenheden in mijn aanpak. Daardoor heb ik me kunnen verbeteren."

S. Zevenhuizen: "De feedback van mijn tutor vond ik zeer relevant, betrokken en leerzaam. Ook het onderling commentaar van de mede­cursisten was constructief en openhartig."

Conny van der Molen: " Ik heb er zeer veel aan gehad: de online cursus van Editio dwong mij tot schrijven en het uitvoeren van opdrachten die mij uit mijn comfortzone haalden. Na de cursus ben ik anders gaan kijken en lezen. Ik heb nu ook duidelijk idee hoe mijn verhaal eruit moet gaan zien en heb er vertrouwen in dat ik kan schrijven en dat was voorheen niet het geval. Dus dank!"

Telle van Beek: "Editio spoort mij aan om de creativiteit bij het schrijven verder te ontwikkelen."

Willeke Roerdinkholder: "De online opdrachten vond ik erg goed, ik heb er met veel plezier aan gewerkt. Ze haalden een vaardigheid in me naar boven die ik niet van mezelf kende. Bovendien vond ik het leuk om met materiaal van vroeger te werken. Ook de korte theoretische inleidingen waren fijn. De Editio­tutor heeft mij vriendelijk en vakkundig begeleid. Zij gaf op een aangename en heldere manier feedback . Ook verdeelde ze haar aandacht goed over de cursisten. Ze zag goed waar een tekst beter kon, en gaf daarvoor goede suggesties. Ik heb veel van haar geleerd!"

Lin Megens: "Praktisch, leerzaam en inspirerend, zo heb ik de online cursus bij Editio ervaren. De bijzonder opbouwende kritiek van de tutor vond ik zeer nuttig. Deze cursus stimuleert mij echt om verder te gaan met bloggen, leuk!"

Inez van de Spek: "Een leerzame cursus, heeft me echt verder gebracht. Lekker hard werken. Enthousiaste, deskundige tutor. Ook heb ik veel aan mijn medecursisten gehad. Heeft mijn zelfvertrouwen gestut."

Albert Jan Vaartjes: "De manier van online communiceren werkt prima, de tutor reageert vlot en het is leuk dat mede­cursisten elkaar ook van feedback kunnen voorzien."

Koen Verjans: "Er was een goede begeleiding, die duidelijk op je persoonlijke vraag in gaat. Dat maakt het voor mij waardevol."

Saskia van Alphen: "Het schriftelijk contact is reuze prettig. Het heeft me beslist dat zetje motivatie gegeven om de moed te hebben door te schrijven. bedankt Editio!"