Data Analyse - Grip krijgen op Big Data

Steeds meer bedrijven en organisaties verzamelen grote hoeveelheden gegevens. Deze zogenaamde ‘big data’ wordt gezien als een belangrijk productiemiddel. Het bevat cruciale informatie over gedragingen en voorkeuren. Deze masterclass leert u hoe u via diverse, geavanceerde methoden van data analyse ook echt vat krijgt op de verzamelde gegevens. U wordt geleerd de juiste vragen te stellen en via diverse analysemethoden ook bruikbare informatie te oogsten voor het doen van betere voorspellingen en het leggen van zinvolle verbanden.

Na het volgen van de masterclass:

• Kunt u vaststellen welke methode(n) geschikt is/zijn om onderzoeksvragen te beantwoorden
  • Kunt u relevante onderzoeksvragen formuleren aan de hand van de aanwezige data;
  • Kunt u de analyse zelf uitvoeren;
  • Kunt u de kwaliteit en betekenis van de resultaten beoordelen.

De Masterclass Data Analyse - Grip op Big Data (editie september 2017) is vol.

De eerstvolgende beschikbare Masterclass Data Analyse - Grip op Big Data gaat van start op vrijdag 24 november 2017

Locatie De bijeenkomsten vinden plaats op campus Woudestein (Erasmus Universiteit Rotterdam) of een locatie in de directe nabijheid van de universiteit.
Bijeenkomsten Deze Masterclass bestaat uit 4 bijeenkomsten
Prijzen € 2.595,-

Hoe onderscheidt u uw organisatie

Onderscheid uw organisatie door het verhaal erachter. Gebruik de kracht van verhalen en de verhaalstructuur voor het ontwikkelen en uiteenzetten van strategieën, positioneren, adviezen, organisatieontwikkeling en communicatiedoeleinden. In deze online Masterclass krijgt u de gereedschappen aangereikt voor het verzamelen, vormen en vertellen van de verhalen die voor uw organisatie en uw cliënten van betekenis zijn.

Volg de online Masterclass Corporate Storytelling