Informatiemanagement

Erasmus Academie verzorgt al jaren met veel succes post-initiële opleidingen op het terrein van informatiemanagement en ICT. De focus ligt daarbij op het in evenwicht brengen van de drie cruciale componenten van zowel groot- als kleinschalige IT-projecten: mens, organisatie en technologie. 

Informatie is voor bedrijfsleven en overheid een crucialeproductie-en innovatiefactor. Een doelmatige en doeltreffende informatievoorziening is daarom essentieel.en een van de belangrijkste randvoorwaarden voor het economisch succes van organisaties. Verantwoord Informatiemanagement draagt niet alleen bij aan een succesvolle implementatie van ICT-projecten, maar ook aan de kwaliteit van beleid.


Overtuig uw online lezers

Uw website is tegenwoordig uw belangrijkste uithangbord. Dan moeten de teksten op uw site wel in orde zijn. Schrijven voor het web kent zo z’n eigen wetten: kort, informatief en activerend. Iedereen weet dat het moet. Maar hoe doe je dat in de praktijk? Wat zijn de regels waaraan je je moet houden? En welke tools staan u als schrijver ter beschikking?

Volg de online Masterclass Schrijven voor het Web.