Actualiteiten Specialisatie Arbeidsrecht (PALA+)

De cursus Actualiteiten Specialisatie Arbeidsrecht (PALA+) behandelt in drie dagen nieuwe ontwikkelingen in jurisprudentie en literatuur op het terrein van het arbeidsrecht. De cursus is speciaal ontwikkeld voor arbeidsrechtjuristen met een gedegen en diepgaande kennis van het arbeidsrecht. De kracht van de opleiding ligt in de colleges met een interactief karakter, waar middels een levendige gedachtewisseling nieuwe inzichten en kennis behandeld worden en dan met name met betrekking tot de consequenties voor de praktijk. Een vereiste is dan ook een afgeronde specialisatieopleiding Arbeidsrecht (de PALA dan wel de Grotius). 

De PALA+ is ontwikkeld in samenwerking met het Hugo Sinzheimer Instituut van de Universiteit van Amsterdam.

Startdatum De cursus Actualiteiten Specialisatie Arbeidsrecht (PALA+) gaat op donderdag 2 november 2017 van start. Bekijk alle datums
Locatie De PALA+ vindt plaats in de Burcht te Amsterdam
Bijeenkomsten De PALA+ bestaat uit 3 bijeenkomsten
Prijs  €1.495,-
Partners

 

Blijf de concurrentie een stap voor

Merkt u ook dat de concurrentie binnen de advocatuur snel verandert? Dat er steeds meer concurrentie is door nieuwe toetreders op de markt. Dat de klantentrouw afneemt. Dat uw clientèle een bredere adviseur verwacht dan uitsluitend een juridisch specialist. Dat uw cliënten een ondernemende advocaat verwachten, met kennis van hun business. Een advocaat met een overtuigend en begrijpelijk verhaal. Een kantoor dat in aanpak en in communicatie blijk geeft de vraag van zijn cliënten te begrijpen?

 Volg de online Masterclass Corporate Storytelling