Coassurantie & Verzekering

De wereld van de coassurantie is er vooral één van de praktijk. Partijen die werken met verzekeringen ter beurze zijn professionals, ingevoerden, met gebruiken die geworteld zijn in traditie en onderling vertrouwen. De basis van deze praktijk is tegelijkertijd een formele: het verzekeringsrecht. De Leergang Coassurantie & Verzekering belicht die combinatie vanuit het eigen karakter van de in coassurantie gesloten verzekeringen. 

Op inzichtelijke wijze belichten wij in zeven dagen het juridische kader van de voor het beursverkeer geldende gewoonten en regelingen en geven docenten uit uw omgeving praktische input voor uw dagelijkse praktijk. 

De Leergang Coassurantie & Verzekering is niet alleen geschikt voor juristen, maar zeker ook voor de ‘verdere doeners’ op de beursvloer. 

Vanuit onderwerpen die direct op uw domein aansluiten,

  • Krijgt u een betere theoretische basis van het vakgebied van coassurantie;
  • Neemt u kennis van de laatste (juridische) ontwikkelingen op het gebied van coassurantie;
  • Krijgt u een overzicht van het hele vakgebied dat coassurantie beslaat;
  • Leert u buiten het vakgebied van uw eigen branche kijken; en
  • Breidt u uw professionele netwerk uit met leden van andere branches. 
Startdatum De Leergang Coassurantie & Verzekering 2017 is inmiddels afgerond. Een nieuwe leergang verwachten we in 2019.
Locatie De bijeenkomsten vinden plaats in het VNAB Kennis- en ontmoetingscentrum
Bijeenkomsten Deze leergang bestaat uit 7 bijeenkomsten en een mondeling examen. 
Prijs De investering in de nieuwe leergang wordt t.z.t. bekend gemaakt.

Partner

 

Blijf de concurrentie een stap voor

Moet u als advocaat bloggen? Ja! De markt beweegt zich steeds meer op het internet. In een branche die steeds meer concurrentie krijgt is dat de plek waar u nieuwe business genereert. Advocatenkantoren moeten zich daarom meer online profileren. Daar zit de voorsprong, want 90% van de kantoren heeft z’n marktbewerking hierop niet of nauwelijks aangepast. Laat zien wie u bent, vertel het verhaal van uw kantoor, maak het persoonlijk en zorg dat de beoogde doelgroep zich in uw verhaal herkent.

Schrijf u nu in voor de online Masterclass Bloggen