Specialisatie Opleiding Financiële Economie voor Insolventieadvocaten (INSOLAD)

De insolventieadvocaat is dé juridische deskundige op het gebied van financiële reorganisatie, faillissement en surseance van betaling. De Specialisatie Opleiding Financiële Economie voor Insolventieadvocaten (INSOLAD) brengt u systematisch begrip bij van financiële aangelegenheden bij ondernemingen in discontinuïteit en biedt u een stevige bedrijfseconomische basis voor de faillissementspraktijk.

De opzet van de opleiding is van dien aard dat een actieve participatie wordt vereist door middel van het maken van opdrachten (thuis en tijdens de bijeenkomsten) en door het schrijven van een paper die ook verdedigd moet worden. Deze combinatie van een zowel een wetenschappelijk-systematisch als praktisch karakter, geeft u de mogelijkheid na afloop van het programma het geleerde in verschillende contexten toe te passen.

De Specialisatie Opleiding Financiële Economie voor Insolventieadvocaten wordt georganiseerd door Erasmus Academie in samenwerking met de Vereniging Insolventierecht Advocaten (INSOLAD) en is alleen toegankelijk voor leden van deze vereniging met een afgeronde Grotiusopleiding 'Insolventierecht'.

Startdatum

VJ 2018 - Donderdag 8 februari 2018. Bekijk alle datums 

NJ 2018 - Donderdag 6 september 2018. Bekijk alle datums

Locatie De bijeenkomsten vinden plaats in het Novotel Rotterdam Brainpark
Deelnemers kunnen indien gewenst, tegen een kortingstarief rechtstreeks bij het Novotel (voor)overnachtingen reserveren. De kosten voor de overnachting(en) en eventuele annulering komen voor rekening van de cursist. U dient zelf zorg te dragen voor de reservering en betaling. 
Bijeenkomsten Deze opleiding bestaat uit 4 bijeenkomsten en een paperverdediging
Prijs

Voorjaar 2018 € 2.995,-

Najaar 2018 € 2.995,-


 


Partners

 INSOLAD

Blijf de concurrentie een stap voor

 Merkt u ook dat de concurrentie binnen de advocatuur snel verandert? Dat er steeds meer concurrentie is door nieuwe toetreders op de markt. Dat de klantentrouw afneemt. Dat uw clientèle een bredere adviseur verwacht dan uitsluitend een juridisch specialist. Dat uw cliënten een ondernemende advocaat verwachten, met kennis van hun business. Een advocaat met een overtuigend en begrijpelijk verhaal. Een kantoor dat in aanpak en in communicatie blijk geeft de vraag van zijn cliënten te begrijpen?

 Volg de online Masterclass Corporate Storytelling