Jeugdrecht

De Gespecialiseerde Jeugdrechtadvocaat wordt in 2017 niet aangeboden. Mocht u in 2017 een specialisatie opleiding willen volgen wordt er door de VNJA een landelijke leergang georganiseerd: De Specialisatieopleiding Jeugdrecht. Voor meer informatie klik hier. 

Erasmus Academie is wel voornemens enkele verdiepingscursussen te organiseren; graag houden wij u hiervan op de hoogte. U kunt via recht@remove-this.erasmusacademie.nl uw interesse kenbaar maken. Zodra er meer over de cursussen bekend is, nemen wij contact met u op. 


Blijf de concurrentie een stap voor

Moet u als advocaat bloggen? Ja! De markt beweegt zich steeds meer op het internet. In een branche die steeds meer concurrentie krijgt is dat de plek waar u nieuwe business genereert. Advocatenkantoren moeten zich daarom meer online profileren. Daar zit de voorsprong, want 90% van de kantoren heeft z’n marktbewerking hierop niet of nauwelijks aangepast. Laat zien wie u bent, vertel het verhaal van uw kantoor, maak het persoonlijk en zorg dat de beoogde doelgroep zich in uw verhaal herkent.

Schrijf u nu in voor de online Masterclass Bloggen