Procesmanagement

Leren van experts hoe complexe besluitvormingsprocessen te optimaliseren en Strategisch Gedrag te herkennen en te managen. Dan is de opleiding Procesmanagement iets voor u. Aan de hand van theorie geven wij u inzicht in het ontwerp van processen en leert u welke mogelijkheden er zijn om strategisch gedrag te ontwikkelen. U past de leerstof tijdens de cursus toe op een situatie waarin u zelf met procesmanagement bezig bent. De masterclass is bedoeld voor diegene die betrokken zijn bij complexe bestuurlijke processen en geïnteresseerd zijn in het nut van strategisch gedrag binnen procesmanagement zowel binnen de publieke als private sector.

Opbouw van de opleiding Procesmanagement

De masterclass bestaat uit 3 volledige dagen, die als volgt worden ingevuld:

  • Op dag 1 leert u de belangrijkste theorie over procesarchitectuur en het managen van besluitvormingsprocessen;
  • Op dag 2 leert u met 3 trainingen hoe u een besluitvormingsproces zo effectief mogelijk laat verlopen;
  • Op dag 3 staat strategisch gedrag in netwerken central.

Wilt u deelnemen aan de opleiding Procesmanagement? Schrijf u direct in.

Wilt u meer weten over de cursus? Lees meer over de inhoud van de opleiding Procesmanagement, of vraag de factsheet aan voor meer informatie over de studiebelasting en de inhoud van de opleiding.

 

Startdatum

De driedaagse Masterclass Procesmanagement vindt plaats op 13, 14 en 15 december 2017.

Locatie

De bijeenkomsten vinden plaats op campus Woudestein van de Erasmus Universiteit Rotterdam of op een externe locatie in de directe nabijheid van de universiteit.

Bijeenkomsten

De Masterclass Procesmanagement kent 3 achtereenvolgende bijeenkomsten.

Prijs

€ 1.945,- (December 2017)

 

Waarom een opleiding aan Erasmus Academie?

Onze opleidingen komen tot stand in samenwerking met experts uit de wetenschap en de (beroeps)praktijk. Wij bieden u unieke leerervaringen, die wetenschap en praktijk met elkaar verbinden. Met een opleiding procesmanagement van de Erasmus Academie krijgt u nieuwe inzichten en leert u nieuwe vaardigheden. Deze kennis stimuleert u in uw carrière en persoonlijke ontwikkeling, en draagt bij aan de innovatiekracht van organisaties. Kortom: het is kennis die verdiept.

Benieuwd naar de ervaringen van anderen die u voorgingen bij de opleiding Procesmanagement?

Ellen Buis
"Ik heb twee dagen lang met een grote glimlach geluisterd, geleerd, mijn hersenen gepijnigd, me verbaasd over mijn eigen valkuilen en over de complexiteit van op het eerste gezicht simpele vraagstukken (of andersom), en me heilig voorgenomen me nooit meer tot inhoudelijke discussies te laten verleiden als iets een proces is en geen project. Van dansende tafels tot eerlijk de taart verdelen: ik vond het geweldig."

Lees meer referenties voor de opleiding Procesmanagement.


Hoe onderscheidt u uw organisatie

Onderscheid uw organisatie door het verhaal erachter. Gebruik de kracht van verhalen en de verhaalstructuur voor het ontwikkelen en uiteenzetten van strategieën, positioneren, adviezen, organisatieontwikkeling en communicatiedoeleinden. In deze online Masterclass krijgt u de gereedschappen aangereikt voor het verzamelen, vormen en vertellen van de verhalen die voor uw organisatie en uw cliënten van betekenis zijn.

Volg de online Masterclass Corporate Storytelling