Masterclass Freelancen & Journalistiek Ondernemerschap

Verreweg het grootste deel van de journalisten die tegenwoordig op de arbeidsmarkt komen, start die loopbaan als freelancer. Tijdens de Masterclass Freelancen & Journalistiek Ondernemerschap leer je van door de wol geverfde journalisten de grondbeginselen van een succesvolle freelancepraktijk. Hoe je een gedegen netwerk en klantenkring opbouwt, hoe je ideeën pitcht bij redacties, en welke mogelijkheden er verder allemaal voor je openstaan om als freelancer een regulier inkomen en prestige te verwerven.

Startdatum De Masterclass Freelancen & Journalistiek Ondernemerschap heeft inmiddels plaatsgevonden. Nieuwe datums worden begin 2018 bekend gemaakt
Locatie De bijeenkomsten vinden plaats op complex Woudestein van de Erasmus Universiteit Rotterdam
Bijeenkomsten Deze Masterclass bestaat uit 2 bijeenkomsten
Prijs € 795,- 

 


Verleid uw publiek

Een goed verhaal goed vertellen. Dat is niet vanzelfsprekend. Vaak blijft het steken in goede bedoelingen en een betoog. Terwijl het zoveel beter kan. Met hulpmiddelen die iedereen kan leren. Of het nu gaat om een verhaal dat u zelf houdt of waarvan u de tekst voor een andere schrijft. Met een paar duidelijke tips weet u uw publiek voor u te winnen.

 Volg de online Masterclass speechwriting