Masterclass Onderzoeksjournalistiek

Tijdens de Masterclass van Margo Smit leer je eerst wat over de geschiedenis van onderzoeksjournalistiek en wat het nou precies is. Aan de hand van allerlei voorbeelden leer je welke bronnen je kunt gebruiken, waar je die kunt vinden, wat de valkuilen zijn (dus hoe het mis kan gaan of hoe het niet moet) en hoe je als onderzoeksjournalist een strategie kunt ontwikkelen (waar begin je, hoe pak je het aan, etc.). Je krijgt na de eerste dag een opdracht mee die tijdens de tweede dag wordt besproken. Daarna heb je een onderzoeksplan in handen wat je kunt zien als een plan van aanpak om een idee voor een stevig verhaal aan te vliegen. 

Startdatum De Masterclass Onderzoeksjournalistiek is inmiddels gestart met het maximaal aantal deelnemers, een nieuwe datum wordt bekendgemaakt.
Locatie De bijeenkomsten vinden plaats op complex Woudestein van de Erasmus Universiteit Rotterdam
Bijeenkomsten Deze Masterclass bestaat uit 2 bijeenkomsten
Prijs De investering in de nieuwe nasterclass wordt t.z.t. bekend gemaakt.Val op met uw verhaal

Uw website is tegenwoordig uw belangrijkste uithangbord. Dan moeten de teksten op uw site wel in orde zijn. Schrijven voor het web kent zo z’n eigen wetten: kort, informatief en activerend. Iedereen weet dat het moet. Maar hoe doe je dat in de praktijk? Wat zijn de regels waaraan je je moet houden? En welke tools staan u als schrijver ter beschikking? Volg de online Masterclass Schrijven voor het web