Hora Est! Leren promoveren

Veel ervaren professionals zoeken een nieuwe uitdaging op intellectueel niveau.
Zij willen hun kennis uitbreiden en verdiepen op het terrein waar hun hart ligt. U ook?

Hora Est! Leren promoveren begeleidt u in het voortraject van uw promotie. In vijf cursusdagen volgt u workshops, krijgt u intervisiebijeenkomsten, voert u gesprekken met begeleiders en docenten en werkt u aan de hand van opdrachten aan uw eigen promotievoorstel.

Uw doel is het schrijven van een afgebakend voorstel voor een promotieonderzoek, inclusief een duidelijke en werkbare onderzoeksopzet.

De opzet van het programma is zo gekozen dat de colleges en de opdrachten een duidelijk kader scheppen waarbinnen u stapsge­wijs aan uw onderzoeksvoorstel ‘bouwt’.

Aan het einde van Hora Est! Leren promoveren presenteert u uw promotievoorstel voor een deskundige commissie.

Startdatum Hora Est! Leren promoveren start op vrijdag 24 november 2017. Bekijk alle datums
Locatie De bijeenkomsten vinden plaats op complex Woudestein van de Erasmus Universiteit Rotterdam
Bijeenkomsten Deze opleiding bestaat uit 5 bijeenkomsten
Prijs €3.195,- alumni van de Erasmus Universiteit Rotterdam en Erasmus Academie ontvangen 10% korting en betalen €2.875,-

 


Beleidsnotities met impact

Een notitie voorbereiden. Ontwikkelingen op een rij zetten. Een plan schrijven. Het is in elke (semi) overheidsorganisatie dagelijkse praktijk. Maar hoe krijgt uw beleidsnotitie de juiste invloed? Begin met het managen van de opdracht, dan denken, ordenen, argumenteren en dan pas formuleren. Met het juiste instrumentarium krijgt u een beleidsnotitie met impact.  

 Volg de online Masterclass Beleidsnotities met impact