Rotterdam Summer School

In opdracht van de  Erasmus Universiteit heeft Erasmus Academie de Rotterdam Summer School opgezet: een nieuw platform voor summer courses van het hoger onderwijs en betrokken private instellingen in Rotterdam. Na een pilot vorig jaar gaat de summer school of summer university deze zomer van start. De Rotterdam Summer School biedt summer courses voor zowel (internationale) studenten als professionals.

De populariteit van Summer Schools groeit. Internationale studenten en professionals kiezen er steeds vaker voor om in de zomer enkele weken in het buitenland te studeren. De Rotterdam Summer School moet zowel de Maasstad als het hoger onderwijs hier, internationaal nog duidelijker op de kaart zetten als aantrekkelijke bestemming. 

Komende zomer bieden de Erasmus Universiteit Rotterdam, Hogeschool Rotterdam, Codarts, Willem de Kooning en diverse private partijen verschillende courses aan. Deze bestrijken een breed palet aan disciplines: van recht, gezondheidswetenschappen, economie en management tot kunst en cultuur, gezondheid en interdisciplinaire onderwerpen. Veel van de cursussen zijn op academisch niveau en bieden ook study credits aan (ECTS).

Ga voor meer informatie over de Rotterdam Summer School naar www.rotterdamsummerschool.com. 
Geïnteresseerd in het volgen van een summer course? Bekijk hier direct het aanbod.