Erasmus Academie Cedeo Erkend

90% van deelnemers open opleidingen en 100% van maatwerk is (zeer) tevreden
Cedeo erkend maatwerk bedrijfsopleidingen Cedeo erkend open bedrijfsopleidingen
Cedeo erkenning Erasmus Academie

Erasmus Academie is sinds 2011 Cedeo-gecertificeerd voor zowelhaar open als incompany opleidingen. Cedeo is een onafhankelijk instituut dat onderzoekt hoe opleidingsinstanties gewaardeerd worden door klanten. De Cedeo-erkenning geeft aan dat tenminste 90% van de klanten tevreden tot zeer tevreden is over de kwaliteit van de open opleidingen en trainingen van Erasmus Academie en dat maar liefst 100% tevreden tot zeer tevreden is over de organisatie van de open opleidingen.

Het opleidingsprogramma

Referenten die aan het onderzoek hebben meegedaan, geven vrijwel zonder uitzondering aan dat zij tevreden of zeer tevreden zijn over de verstrekte informatie vooraf, de inhoud van het opleidingsprogramma en de uitvoering ervan. Uit de Cedeo-onderzoeksrapporten):

“Er was sprake van een gemixte groep. De deelnemers waren uit verschillende sectoren afkomstig. Dat leidde tot leuke discussies en verschillende input. De groep was prettig!”

 De docenten

Uit het rapport blijkt dat men zonder uitzondering tevreden of zeer tevreden is over de docenten van Erasmus Academie. Voor menigeen zijn de docenten van Erasmus Academie de reden om een opleiding te volgen.

Uit het rapport:

“De docent heeft een flinke dosis humor en weet goede, aansprekende praktijkvoorbeelden te geven. Zij staan bol van praktijkervaring. Dat was de plus ten opzichte van de theorie en gaf body aan het verhaal”

“De hoofddocent heeft zowel kennis van als ervaring met het onderwerp en was in staat om de helicopterview te houden. Ook nu nog mogen de deelnemers de docenten bevragen op het onderwerp”

“De docenten zijn didactisch goed onderlegd. Zij hadden een helder en goed beargumenteerd verhaal en wisten sfeer in de groep te brengen.“

 De uitvoering en organisatie

Ook over de uitvoering van de opleidingen zijn de referenten goed te spreken. Men is tevreden tot zeer tevreden over zaken als organisatorische en administratieve handelen van Erasmus Academie, de bereikbaarheid, het doen toekomen van informatie en het nakomen van afspraken:

“De masterclass wordt al langere tijd verzorgd. Het was goed te merken dat men er ervaring mee heeft. Er was een duidelijke verdeling tussen de docenten. Het verliep als een geoliede machine.”
 

De algemene tevredenheid

Alle referenten zijn tevreden tot zeer tevreden met de opleiding en samenwerking met Erasmus Academie als geheel. De referenten noemen onder meer:

“Er was sprake van een gemixte groep. De deelnemers waren uit verschillende sectoren afkomstig. Dat leidde tot leuke discussies en verschillende input. De groep was prettig!”

“De opleiding heeft mij veel gebracht. Het heeft mij nieuwe inzichten gegeven. Misschien wel mede als gevolg van deze opleiding heb ik een nieuwe rol in mijn werk gekregen”

“Ik kijk plezierig terug op het volgen van de masterclass. Er zat een goed tempo in, het was dynamisch en er werden fijne discussies gevoerd. Je wordt op alle facetten getriggerd en ondergedompeld in de aard van het onderwerp. Heel fijn!”

“De opleiding is heel relevant in deze tijd. Ik heb er veel uitgehaald”

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen