Opleidingen die je leren te sturen en te veranderen

Interventie technieken om samenwerking en verandering optimaal te sturen
Beleid: hoe bereik je het best je doelen

Bestuur is het brede kenniscluster waarbinnen Erasmus Academie gespecialiseerde opleidingen en masterclasses aanbiedt op het gebied van Regie in ketens en netwerken, Procesmanagement, Verandermanagement, Framing, Nudging en Strategisch gedrag. De opleidingen zijn bedoeld voor professionals die behoefte hebben aan uitgebreide interventie technieken en tools om samenwerking en verandering optimaal te kunnen sturen. Alle opleidingen zijn ook zeer geschikt als incompany variant.

Kies de opleiding die bij je past

Opleidingsagenda Bestuur

Vragen over opleidingen in Bestuur?

 • Miranda Smit

  Mijn focus ligt op portfoliomanagement van onze open opleidingen

  Ik ontwikkel nieuwe opleidingen en vernieuw bestaande programma's. Ik verbind Erasmus Academie aan relevante netwerken en organisaties.
 • Andreas Markus

  Als portfoliomanager heb ik een sterke focus op maatwerk en incompany

Erkend Cedeo opleidingsinstituut
Cedeo

Cedeo-erkend

Erasmus Academie is sinds 2011 Cedeo-gecertificeerd voor zowel haar open als incompany opleidingen. CedeoOpent extern is een onafhankelijk instituut dat onderzoekt hoe opleidingsinstanties gewaardeerd worden door klanten. De Cedeo-erkenning geeft aan dat tenminste 90-100% van de klanten tevreden tot zeer tevreden is over de kwaliteit van de opleidingen en trainingen van Erasmus Academie en dat maar liefst 100% tevreden tot zeer tevreden is over de organisatie.

Crkbo

Crkbo-erkend

Erasmus Academie is een CRKBO Geregistreerde instelling. In het CRKBO worden alleen die onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten voor Kort Beroepsonderwijs.

Vergelijk @count opleiding

 • @title

  • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen