Wie komt ons team versterken?

Opleidingsadviseur Erasmus Academie (0,8-1,0 fte)

Welke gedreven opleidingsadviseur versterkt ons team om samen onze ambities waar te maken

Erasmus Academie is een dynamische profit organisatie binnen de Erasmus Universiteit Rotterdam. Als instituut voor postacademisch onderwijs verzorgen wij gespecialiseerde opleidingen voor professionals en maatwerktrajecten voor organisaties in zowel de publieke als de private sector. Daarnaast zijn wij een van de grootste aanbieders van hoger onderwijs voor 50+ in Nederland. Voor de sectie PAO (Postacademisch Onderwijs) zoeken wij een nieuwe opleidingsadviseur die ons team komt versterken.

Onze droomkandidaat

Je bent gedreven, marktgericht en gefocust op het succesvol ontwikkelen, opzetten en uitvoeren van onderwijsprogramma’s. Iemand die niet te beroerd is om de handen uit de mouwen te steken. Een teamspeler die een goede samenwerking en communicatie nastreeft met collega’s en ook sturend kan optreden. Je hebt oog voor de kwaliteit van je werk, bent kritisch en accuraat. Je bent ook initiatief- en vindingrijk en komt waar nodig met voorstellen voor kwalitatieve verbeteringen en kan die ook uitvoeren. Je bent iemand die motiveert, enthousiasmeert, stimuleert, liefst met een creatieve inbreng, die goed presteert onder stress. Tot slot heb je een goed gevoel voor verhoudingen en ben je een goede netwerker.

Hoe ziet je functie er uit?

Als opleidingsadviseur binnen de afdeling PAO ben je straks verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van ons juridisch postacademisch onderwijs plus een aantal niet-juridische opleidingen. Je werkt daarin samen met professionals binnen en buiten de universiteit. Je beheert je opleidingstrajecten (financieel, kwalitatief, inhoudelijk), zet deze in de markt, werft actief deelnemers, voert acquisitie en bent verantwoordelijk voor de nazorg en klantcontacten. 

Belangrijk onderdeel van de functie is dat je toeziet op de juiste uitvoering van je opleidingen door de onderwijscoördinatoren waarmee je samenwerkt. Dit vereist een functionele aansturing, waarbij ook de nodige persoonlijke flexibiliteit en proactieve, hands-on mentaliteit wordt gevraagd. Onderdeel van de resultaatgerichte samenwerking is het volgen van de bestaande procedures en werkmethoden.

Naast beheer van bestaande, zet je nieuwe opleidingen in de markt. Je doet dat samen met experts van binnen en buiten de Erasmus Universiteit. Samen kijk je naar de opzet en inhoud van opleidingen en onderzoek je hoe je ze kunt verbeteren. Hierin ben je initiatiefrijk en marktgericht. Gezien de verschillende belangen die hiermee soms gemoeid zijn, kun je ook snel en tactisch/strategisch handelen. 

Voor de marketing en acquisitie van jouw opleidingen word je verder ondersteund de directeur, de adviseur zakelijke markt (sales) en de marketingadviseur van Erasmus Academie.

Wat zijn de functie-eisen

Je hebt bij voorkeur een afgeronde academische opleiding met enkele jaren (relevante) werkervaring, dan wel een afgeronde hbo-opleiding met minimaal 5 jaar relevante werkervaring. Je bent vertrouwd met projectmatig werken, kunt snel je eigen netwerk creëren en onderhouden en hebt commerciële ervaring. Juridische kennis is een pre.

Kerncompetenties zijn: ondernemerschap, zelfstandig handelen, flexibiliteit, netwerkvaardigheid, resultaat gericht, sturen op resultaat en leervermogen. 

Als organisatie hebben we verder hoog in het vaandel staan: integriteit, zelfreflectie, initiatief en organisatiesensitiviteit. Je hebt verder goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Dit zijn onze arbeidsvoorwaarden

Het betreft voorlopig een tijdelijke aanstelling van 0,8 of 1,0 fte voor een jaar in een prettige en dynamische werkomgeving. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 4978,- bruto bij een volledige werkweek, exclusief 8% vakantiegeld. Erasmus Academie biedt je voorts een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, met onder meer een ruime verlofregeling. Bij blijvende groei van de organisatie behoort verlenging van de aanstelling nadrukkelijk tot de mogelijkheden. Indiensttreding per direct.

Meer over Erasmus Academie

Erasmus Academie is een zelfstandige BV, onderdeel van de EUR Holding BV en gerelateerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Erasmus Academie organiseert in samenwerking met wetenschappers van de Erasmus Universiteit Rotterdam en andere organisaties cursussen op postacademisch niveau voor professionals en organisaties. Daarnaast verzorgt Erasmus Academie onder de naam Hovo Rotterdam in opdracht van de Erasmus Universiteit Rotterdam het hoger onderwijs voor 50+. Onder de naam TOP verzorgt Erasmus Academie trainingen voor medewerkers van de Erasmus Universiteit Rotterdam. 

Reageren

De selectieprocedure wordt begeleid door Van Hezik Werving & Selectie – Interim. Stuur uw bondige motivatiebrief en curriculum vitae naar info@vanhezikenpartners.nlt.a.v. Philipe van Hezik.

Informatie

Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met Eleni Koulouki, Bureaucoördinator Bedrijfsvoering van Erasmus Academie, telefoon 010 – 4082555 of koulouki@erasmusacademie.nl.