Erasmus Academie Partnerpagina

Kenniscreatie op het snijvlak van wetenschap, werk en samenleving

ESSB Academy

Erasmus Academie en ESSB Academy werken samen aan een gezamenlijk doel. Wij stimuleren een Leven Lang Leren en versterken elkaar in het creëren van maatschappelijke impact via onderwijs. Met praktisch toepasbare opleidingen en verdiepende cursussen op academisch niveau helpen wij organisaties, professionals en particulieren om grip te krijgen op de complexe uitdagingen van deze tijd. Onderwijs dat een brug is tussenwetenschap, werk en samenleving. Voor meer informatie over ESSB Academy kunt u terecht op de website. ESSB Academy is onderdeel van de Erasmus School of Social and Behaviuoral Sciences (ESSB).

Erasmus School of Law

Erasmus Academie werkt voor haar juridische opleidingen nauw samen met de Erasmus School of Law (ESL). De ESL is een internationaal georiënteerde faculteit, maar met hart en ziel geworteld in Rotterdam. Broedplaats voor academisch talent in de rechtswetenschap, de criminologie en het fiscaal recht. Partner van de rechtspraktijk, overheid en bedrijfsleven, kunstwereld en wetenschap. Onderwijs en onderzoek op hoog niveau. Kernwoorden: innovatief, ondernemend en met grote maatschappelijke impact.

M&I/Partners

M&I/Partners is een onafhankelijk ICT-adviesbureau met ongeveer 100 professionals. Als partner werken wij samen aan de realisatie van de maatschappelijke opdracht van onze klanten, door ons advies over een weloverwogen inzet en eventuele implementatie van impactvolle digitalisering en ICT.

M&I/Partners heeft meer dan 35 jaar ervaring in het adviseren en begeleiden van klanten bij projecten op het snijvlak van management en ICT. M&I/Partners kiest voor opdrachten met maatschappelijke meerwaarde in de overheid en gezondheidszorg.

Meer informatie is te vinden op de website

Vergelijk @count opleiding

• @title