Erasmus Academie BV
Factuurvoorwaarden voor leveranciers

Help ons uw factuur tijdig te betalen

Current facets (Pre-Master)

Erasmus Academie B.V. hecht veel waarde aan uw goederen en/of diensten. Graag helpen wij u voorkomen dat de verwerking en betaling van uw factuur onnodige vertraging oploopt. Hieronder vindt u enkele tips waar uw facturen aan moeten voldoen voor een tijdige betaling.
Uiteraard dient uw factuur te voldoen aan de wettelijke voorwaarden, die u kunt vinden op
www.belastingdienst.nl.

Vermeld op uw factuur:

• Naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres van uw bedrijf.
  • Erasmus Academie B.V.
    Naam en kamernummer van contactpersoon
    3000 DR Rotterdam.
  • Budgetnummer (top wbs element)
  • E-mailadres van besteller/ contactpersoon.
  • Omschrijving van de geleverde goederen/diensten in overeenstemming met de bestelling.
  • Uw IBAN rekening.
  • Uw KvK-nummer, BTW-nummer en correcte vermelding van de BTW bedragen.

LET OP:  Zonder het juiste en door ons aangeleverde budgetnummer kunnen wij uw factuur niet verwerken. Zet deze gegevens altijd op het eerste blad van de factuur!

Hoe kunt u bijdragen aan een tijdige betaling?

• Dien uw factuur zo snel mogelijk na levering van goederen en diensten in.
  • Verstuur facturen altijd maar één keer, dus niet zowel elektronisch als per post.
  • Vermeld BTW vrijgesteld, 6% en 21% apart.
  • Vermeld bij een creditnota altijd dezelfde gegevens als op de debetnota, dus niet alleen het debetnotanummer.
  • Dien creditfacturen gescheiden van nieuwe debetnota’s in.
  • Elektronische facturen in PDF kunt u mailen naar het emailadres van de contactpersoon.
  • Hardcopy facturen kunt u sturen t.a.v. contactpersoon (inclusief kamernummer).

Gelieve niet te doen

• Een bestelling accepteren of factureren zonder dat u een Erasmus Academie budgetnummer heeft ontvangen (neem voor een juist budgetnummer contact op met uw contactpersoon binnen Erasmus Academie).
  • Zonder overleg met de besteller een Erasmus Academie budgetnummer gebruiken van een eerdere bestelling door Erasmus Academie B.V.
  • Andere prijzen, hoeveelheden of omschrijvingen gebruiken dan op de bestelling staan.
  • Facturen indienen die de totale bestelwaarde overschrijden.
  • Debet- en creditfactuur (zonder afstemming) met elkaar verrekenen.

Dave van Rutten, administrateur Erasmus Academie

Kamer